• چهارشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98091309237
  • خبرنگار : 50227

رییس سازمان نظام مهندسی معدن خوزستان:

در بخش معادن، غرب کشور را جدی نمی‌گیرند

در بخش معادن، غرب کشور را جدی نمی‌گیرند

ایسنا/خوزستان رییس سازمان نظام مهندسی معدن خوزستان گفت: در بخش معادن، غرب کشور را جدی نمی‌گیرند و بیشتر توجه‌ها و سیاست‌ها در کشور به سمت معادن فلزی رفته است.

عبدالرضا حرمتی در یازدهمین همایش انجمن زمین‌شناسی اقتصادی ایران که امروز، ۱۳ آذرماه در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در خوزستان ۱۴ نوع ماده معدنی وجود دارد که از این تعداد ۷ یا ۸ نوع را استخراج می‌کنیم و از این ماده‌های معدنی بهره‌مند می‌شویم.

وی با بیان اینکه عمده معادن در خوزستان از جنس معادن شن، ماسه و مصالح ساختمانی هستند، افزود: در کشور عمدتا استان خوزستان را به عنوان یک استان معدنی نمی‌دانند اما این استان، یک استان معدنی است و باید به آن توجه کرد و از ظرفیت‌های این استان در بخش معدن بهره‌مند شد.

به گزارش ایسنا، رییس سازمان نظام مهندسی معدن خوزستان تصریح کرد: در بخش معادن، غرب کشور را جدی نمی‌گیرند و بیشتر توجه‌ها و سیاست‌ها در کشور به سمت معادن فلزی رفته است. در این زمینه رویکرد توجه به معادن فلزی و استخراج آن‌ها و سپس خام فروشی است.

حرمتی با بیان اینکه بزرگترین معدن خوزستان آب دریا است، گفت: در روزگاری، کشور و استان خوزستان واردکننده نمک بود اما امروز پس از ۲۵ سال بیش از یک و نیم میلیون تن نمک در کشور تولید می‌شود که از این میزان ۶۰ درصد آن در خوزستان تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در بخش معدن و زمین شناسی اقتصادی همه تلاش می‌کنند تا سطح زندگی مردم افزایش یابد، گفت: نه دانشگاه و نه وزارت صنعت با روند تولید نمک آشنا نیستند. اگر مقالات به تولید منجر نشوند هیچ اثرگذاری نخواهند داشت و در این راستا باید تلاش شود تا مقالات کاربردی باشند.

حرمتی با بیان اینکه دوران سوخت‌های فسیلی به پایان رسیده است، گفت: اگر قرار است تولید ناخالص ملی را افزایش دهیم نیاز به همدلی است و باید ارتباطی میان دانشگاه و صنعت ایجاد شود. در کشور ۹ هزار و ۶۰۰ معدن وجود دارد و بیش از ۶۰ درصد از معادن غیرفعال هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha