• چهارشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 98091309247
  • خبرنگار : 71451

گرامیداشت ۴۰۷ شهید دانش آموز زنجان در طرح «لاله‌های روشن»

گرامیداشت ۴۰۷ شهید دانش آموز زنجان در طرح «لاله‌های روشن»

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش زنجان گفت: مرحله کشوری طرح «لاله‌های روشن» در هفته معلم برگزار خواهد شد که باید سعی شود در این یادواره‌ها رشادت و ایثارگری شهدا برای دانش آموزان به خوبی نمایان شود.

به گزارش ایسنا،‌ جعفر گنج خانلو  با اشاره به طرح «لاله‌های روشن» توضیح داد: بر اساس تفاهم‌نامه آموزش‌وپرورش وسازمان  بسیج مستضعفان، لاله‌های روشن با محوریت برگزاری ۴۰هزار یادواره، ۴۰ هزار شهید و ۴۰هزار مدرسه در کل کشور برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این طرح از ۱۳ آبان در مدارس استان آغاز و  یادواره استانی آن نیز همزمان با هفته شهید در مرکز استان  با محوریت شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان برگزار خواهد شد. مرحله کشوری طرح مذکور در هفته معلم برگزار خواهد شد که باید سعی شود در این یادواره‌ها رشادت و ایثارگری شهدا برای دانش آموزان به خوبی نمایان شود.

گنج خانلو گفت: آشنا کردن دانش آموزان با رشادت‌ها و ایثارگری‌های  شهدا در یادواره لاله‌های روشن از وظایف اصلی کلیه دستگاه ها  و در راس آن آموزش و پرورش است. لازم به یاداوری است که ۴۰۷ دانش‌آموز و ۴۹ فرهنگی استان زنجان در دوران دفاع مقدس به فیض شهادت نائل شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha