• سه‌شنبه / ۳ دی ۱۳۹۸ / ۱۷:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98100302570

نماینده دانشگاه‌های کشور عمان:

بیشتر مشکل آموزش عالی ما در زمینه صنعت است

بیشتر مشکل آموزش عالی ما در زمینه صنعت است

ایسنا/خراسان رضوی نماینده دانشگاه‌های کشور عمان با بیان اینکه «مشکلات بسیاری در آموزش عالی وجود دارد که همچنان با آن درگیر هستیم که بیشترین آن در زمینه صنعت است»، گفت: همچنین در زمینه ایجاد شغل پس از فارغ التحصیلی دانشجویان نیز نیازمند برنامه‌ریزی هستیم.

تقی عبدوانی، امروز سوم دی ماه در چهارمین مجمع دانشگاه‌های ایران و جهان عرب با موضوع «آینده پژوهی جایگاه دانشگاه‌های ایران و جهان عرب در توسعه جهان اسلام» که در دانشکده ادبیات دانشگاه  فردوسی مشهد در حال برگزاری است، اظهار کرد: در سال 1977 دانشگاهی در کشور عمان وجود نداشت و اولین گفتمانی که صورت گرفت مبنی بر فراهم آوردن زمینه‌های آموزش به فرزندان بود.

وی افزود: همچنین در تلاش بودیم تا دانشجویان را برای کسب علم به کشورهای دیگر اعزام کنیم. در آن دوران وزارت آموزش عالی وجود نداشت، اما مؤسسه کوچکی مسؤولیت  اعزام دانشجویان به کشورهای دیگر را برعهده داشت.

نماینده دانشگاه‌های کشور عمان، بیان کرد: برای اولین بار در سال 1986 دانشگاه قابوس‌نامه در عمان ایجاد شد که حقیقتا دانشگاه شایسته‌ای است و تا مقطع دکتری نیز دانشجو پذیرش می‌کند.

عبدوانی خاطرنشان کرد: مشکلات بسیاری در آموزش عالی وجود دارد که همچنان با آن درگیر هستیم که بیشترین آن در زمینه صنعت است همچنین در زمینه ایجاد شغل پس از فارغ التحصیلی دانشجویان نیز نیازمند برنامه‌ریزی هستیم.

وی اضافه کرد: در گذشته شورای آموزش عالی شکاف بزرگی میان آموزش عالی و مدارس ایجاد کرده بود. در حال حاضر مؤسسات علمی مختلفی از جمله علمی، تکنولوژی، شغلی، آموزش عالی و... در عمان ایجاد شده است و مشکلاتی نیز در این زمینه وجود دارد، اما همچنان تلاش داریم برای اشتغال دانشجویان اقداماتی انجام دهیم.

نماینده دانشگاه‌های کشور عمان، تصریح کرد: تغییر سیاست‌هایی که در دانشگاه‌ها رخ داده باعث ایجاد تغییرات کاربردی در دانشگاه‌ها شده است و ما نیز همچنان نیازمند تغییرات بیشتر و بزرگتر هستیم. مؤسسات آموزش عالی برای کاربردی‌تر کردن دانشگاه‌ها در سراسر دنیا ایجاد شده و هدف آن جهانی‌سازی دانشگاه‌هاست.

عبدوانی عنوان کرد: کشور عمان از 17 کشور دانشجو میهمان می‌پذیرد و تنها مشکل در این زمینه ارتقاء کیفیت آموزشی است که در این راستا نقشه‌های استراتژیک تدوین شده است.تاکنون دوره‌های آموزشی زیادی به این منظور ایجاد شده  و هدف آن بالا بردن سطح دانشگاه‌هاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha