• دوشنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 98101612537
  • منبع : نمایندگی کردستان

رئیس اتاق بازرگانی سنندج:

رسمیت شناختن اتاق بازرگانی در جایگاه تجاری سنندج و اقلیم کردستان تاثیرگذار است

رسمیت شناختن اتاق بازرگانی در جایگاه تجاری سنندج و اقلیم کردستان تاثیرگذار است

ایسنا/کردستان رئیس اتاق بازرگانی سنندج، گفت: هر کسی که می خواهد اقدامات اقتصادی، مهندسی و صنعتی انجام دهد باید اتاق بازرگانی را در اولویت قرار دهد.

سید کمال حسینی امروز(۱۶دی) در نشست مشترک اتاق بازرگانی سنندج و حلبچه اقلیم کردستان عراق، اظهار کرد: مسائل اقتصادی میان دو استان موضوعی اساسی، حیاتی و استراتیژیک است.

وی با اشاره به اینکه مسائل اقتصادی در این ارتباط بسیار حائز اهمیت است، افزود: اتاق بازرگانی سنندج خواستار ارتباطی اقتصادی میان این دو منطقه است.

رئیس اتاق بازرگانی سنندج، با ذکر اینکه در سفر قبلی استاندار حلبچه به کردستان متاسفانه بخش خصوصی حضور نداشتند، عنوان کرد: بازرگانی سنندج و حلبچه در بخش خصوصی می‌توانند موضوعات را به صورت اساسی دنبال و جایگاه و پایگاه محکمی ایجاد کنند.

حسینی با اشاره به اینکه فعالیت‌های مشترک این دو استان باید از طرف دولت حمایت شود، ذکر کرد: اقتصاد پایه و اساس صلح و آشتی است، اگر بخواهیم مسائل سیاسی را پیش ببریم باید مسائل اقتصادی ریشه دار، محکم و استحکام دار باشند.

وی بیان کرد: بر اساس مشترکات قومی، زبانی و فرهنگی با اقلیم کردستان باید مراودات اقتصادی بین طرفین با دیگر مناطق متفاوت باشد.

رئیس اتاق بازرگانی سنندج، ادامه داد: متاسفانه جایگاه بازرگانی و تجاری ایران و اقلیم کردستان به نسبت ترکیه نیست و این به دلیل کم کاری و بی توجهی در سال های گذشته است.

حسینی با اشاره به اینکه به رسمیت نشاختن اتاق بازرگانی از کم توجهی ها به جایگاه بازرگانی و تجاری است، گفت: هر کسی که می خواهد اقدامات اقتصادی، مهندسی و صنعتی انجام دهد باید اتاق بازرگانی را در اولویت قرار دهد.

وی بیان کرد: اتاق بازرگانی سنندج آمادگی معرفی افراد متخصص و حرفه ای در حوزه تجارت و اقتصاد را دارد.

 رئیس اتاق بازرگانی سنندج، با اشاره به اینکه هفت کمیسیون در سطح استان ایجاد شده، خاطرنشان کرد: مرکز داوری در اتاق بازرگانی سنندج برای حل مشکلات مستقر شده است.

حسینی با اشاره به پتانسیل استان، ذکر کرد: استان کردستان در بحث کشاورزی، صنعت، معدن و خدمات فنی مهندسی ظرفیت و توانایی بالایی دارد.

در ادامه مهران محمدخواه، مدیرعامل اتحادیه زنبورداران استان کردستان، با اشاره به اینکه ۸ هزار و ۴۰۰ زنبور دار در استان کردستان فعالیت دارند، گفت: طبق آخرین آمار بیش از ۲۵۰ هزار کلونی زنبور عسل در استان وجود دارد.

وی عنوان کرد: در استان کردستان سالانه بیش از هزار و ۸۰۰ تن زنبور عسل تولید شده که از نظر کیفیت جزء استان های برتر کشور محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه زنبورداران استان کردستان، با اشاره به اینکه عسل در نزد مردم استان کردستان به عنوان دارو شناخته شده است، بیان کرد: نزدیک به ۲ هزار گونه گیاهی در کردستان وجود دارد که در کیفیت عسل تاثیرگذار است. 

محمدخواه ذکر کرد: استان کردستان از نظر تکنیک در تولید، در دنیا سرآمد است و علاوه بر عسل محصولات دیگر از جمله ژل رویال، بره موم و گرده گل تولید می کند

در ادامه نادر اسماعیلی نسب مدیرعامل شرکت واروک، نیز گفت: شرکت واروک ماهانه دو میلیون جوجه نژاد راس را تولید کرده که سرعت رشد بالای دارند.

وی یادآور شد: در این راستا آمادگی کامل جهت همکاری با اقلیم کردستان را داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha