• پنجشنبه / ۲۶ دی ۱۳۹۸ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98102620205
  • خبرنگار : 50163

فرهنگ‌سازی؛ حلقه مفقوده مبارزه با موادمخدر

فرهنگ‌سازی؛ حلقه مفقوده مبارزه با موادمخدر

ایسنا/زنجان معاون فرماندار شهرستان خرم‌دره گفت: فرهنگ‌سازی حلقه مفقوده مبارره با موادمخدر است.

شاهپوررضا کاظمی شامگاه دیروز در کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در محیط کار شهرستان خرم‌دره، هدف از برگزاری این دوره را آشنایی با راهکارهای عملی پیشگیری از اعتیاد به موادمخدر به‌ویژه در محیط‌های کاری عنوان کرد.

وی بر اجرای برنامه‌های مختلف پیشگیری از اعتیاد در جامعه به‌ویژه جلسات آموزشی در محیط‌های کاری تاکید کرد و گفت: اعتیاد به مصرف موادمخدر یکی از بزرگ‌ترین آسیب‌های اجتماعی و معضلات جوامع است و باید برای جلوگیری و مقابله با این پدیده شوم، اهتمام جدی از سوی مسئولان و مردم وجود داشته باشد.

معاون فرماندار شهرستان خرم‌دره با بیان این‌که در بحث اعتیاد به موادمخدر هیچ فرد و محیطی از این پدیده شوم در امان نیست، افزود: عواملی که سبب مصرف موادمخدر در محیط‌های کاری می‌شود شامل استرس و فشار کاری، همکاران مصرف‌کننده و دورهمی‌ با آن‌ها است.

وی با بیان این‌که نباید کار یکنواخت عاملی برای اعتیاد افراد باشد، ادامه داد: محیط‌های کاری باید با نشاط و به دور از استرس برای کارکنان باشد.

این مسئول، حلقه مفقوده در بحث اعتیاد به موادمخدر را فرهنگ‌سازی در جامعه عنوان کرد و یادآور شد: باید خانواده و جامعه را نسبت به مضرات و آسیب‌های اجتماعی مصرف انواع موادمخدر آگاه و در این زمینه فرهنگ‌سازی کرد.

معاون فرماندار شهرستان خرم‌دره همچنین با اشاره به نقش موثر اعضای شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی مصرف در خانواده‌ها و محیط‌های کاری در جامعه، تاکید کرد: همه ما باید در حوزه مبارزه با موادمخدر احساس مسئولیت کنیم و برگزاری کلاس‌های آموزشی پیشگیری و آگاه‌سازی تک‌تک آحاد جامعه از مضرات مصرف موادمخدر از ضروریات است.

وی تاکید کرد: افزایش میزان مصرف موادمخدر و کاهش سن افراد مصرف‌کننده، باعث شده تا ضربات جبران‌ناپذیری به جوامع مختلف وارد شود و هر یک از جوامع به دنبال راهکاری برای کاهش مصرف هستند که به نظر می‌رسد ایجاد اشتغال، روحیه خودباوری در جوانان و برگزاری برنامه‌های مناسب و سالم برای پرکردن اوقات فراغت جوانان، می‌تواند راهکار مناسبی برای کاهش مصرف باشد.

این مسئول با بیان این مطلب که روزگاری ماده مصرفی اصلی معتادان، تریاک بود اما آرام آرام به سمت هروئین و کراک تغییر کرد و امروز مصرف مواد صنعتی، زنگ خطر بزرگ را به صدا در آورده‌ است، افزود: متاسفانه بسیاری از جوانان به غلط تصور می‌کنند این مواد خطری ندارد و یا اثر آن‌ها موقت است و معتادکننده نیست، در حالی که این مواد بسیار خطرناک‌تر از موادمخدر سنتی بوده و اثر مخرب آن‌ها دائمی و ترک آن نیز به سختی ممکن است.

کاظمی با اشاره به این‌که کارشناسان موادمخدر، دست‌یابی به هیجانات دوره جوانی، تقلید از دوستان، خارج شدن از فشارهای عصبی و روانی، فرار از مشکلات زندگی، نابسامانی‌های زندگی، تنهایی و شکست‏‌های اجتماعی را از انگیزه‏‌های مصرف مواد اعتیادآور در بین افراد جامعه به‌ویژه جوانان دانسته‌اند، خاطرنشان کرد: برای این که افراد بتوانند در مواقع خطر، خود را از چنگ اعتیاد دور سازند، ارتقا بخشیدن به توانایی‏‌های آنان کاملاً ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha