• یکشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98102922247
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس و بنیان گذار فدراسیون GMMAF در ایران:

از "رشته MMA" در ایران حمایت زیادی نمی‌شود

 از "رشته MMA" در ایران حمایت زیادی نمی‌شود

ایسنا/اصفهان رئیس و بنیان گذار فدراسیون GMMAF در ایران در خصوص میزان شناخت مردم ایران از این رشته گفـت: این رشته یکی از ورزش‌های پرطرفدار در بسیاری از کشورها است، اما در ایران کمتری کسی این رشته را می‌شناسد.

علیرضا سرلک در گفت و گو با ایسنا، در خصوص رشته MMA و جایگاه آن در ایران، اظهار کرد:  MMA رشته ای از ورزش‌های رزمی است که در سطح جهان بیشتر کشورها آن را می‌شناسند و در آن به خوبی فعال هستند و حمایت‌های بسیار خوبی در زمینه تبلیغات و ورزشکاران این رشته می‌شود، موضوعی که متاسفانه در ایران عکس آن است.

وی افزود: کیک بوکسینگ نسبت به MMA در بین مردم ایران بیشتر جا افتاده است و در سال‌های اخیر طرفداران زیادی به ویژه در بین زنان پیدا کرده است، البته کمتر کسی فکر می‌کرد که زنان به سمت رشته‌های رزمی این چنینی بروند، اما جسارت و جرات زنان و دختران در کیک بوکسینگ و MMA بسیار خوب و بالا است.

رئیس و بنیان گذار فدراسیون GMMAF در ایران، ادامه داد: با وجود اینکه سال ۲۰۱۱ تعدادی از مربیان فعال در رشته‌های رزمی در دوره مربیگری‌ MMA ترکیه شرکت کردند، اما متاسفانه به دلیل بی توجهی رسانه‌ها به این رشته در زمره ورزش‌های ناشناخته قرار گرفتیم تا زمانی که امیر علی اکبری از ملی پوشان سابق کشتی وارد این رشته در سطح حرفه ای شد و در چند برنامه تلویزیونی شرکت کرد و بعد از آن این رشته مورد توجه علاقه‌مندان قرار گرفت و تعداد ورزشکاران و فایترها زیاد شد.

سرلک خاطرنشان کرد: از روزی که علی اکبری در رسانه ملی در مورد این رشته صحبت کرد تبلیغات بهتری در این زمینه شد و کمی رسانه‌ها در مورد آن صحبت کردند و تا قبل از آن هیچ شناختی از این رشته نبود. این رسانه‌ها هستند که این نقش بسیار مهم را ایفا می‌کنند تا مردم شناخت درست و کافی از این رشته داشته باشند، امیدوارم با برنامه ریزی و حمایت های بیشتر بتوانیم جنبه های مثبت و جذاب آن را نیز به نمایش بگذاریم.

مسئول سابق کمیته سلاح‌های سرد استان اصفهان در ارتباط با نگرش مردم گفت: متاسفانه برخوردها و صحبت های زیادی می‌شود که این رشته بسیار خشن و آسیب زا است، اما اگر ورزشکاران آموزش‌های درستی را ببینند و زیر نظر مربیان دوره دیده، استانداردهای مربوط را رعایت کنند هیچ مورد خاصی رخ نمی‌دهد.

سرلک در خصوص نحوه فعالیت ورزشکاران این رشته در ایران و اینکه آیا مجوزهای رسمی برای آن صادر شده است یا خیر، تصریح کرد: در بسیاری از کشورها تبلیغات بسیاری روی سبک اصلی و حرفه‌ای این رشته می‌شود، درآمد زیادی برای ورزشکاران و فعالان این رشته دارد، حتی بیشتر از فوتبال. البته در ایران، سبک آماتوری و کنترل شده که وسایل و تجهیزات ایمنی در آن استفاده می‌شود را انجام می‌دهیم و به  دلیل اینکه سبک حرفه‌ای را نمی‌توانیم کار کنیم نتوانستیم رشد خوبی هم داشته باشیم، هر چند فایترهای خوبی داریم و می‌توانند با حضور در چند دوره از مسابقات و کسب امتیازات لازم وارد دنیای حرفه‌ای این رشته شوند.

وی افزود: با توجه به نداشتن مجوز برای برگزاری مسابقات به صورت حرفه‌ای بیشتر فایترهای ایرانی در مسابقات حرفه‌ای این رشته با نام کشورهای دیگر به میدان مبارزه می‌روند.

سرلک تاکید کرد: اگر ما ورزشکار این رشته را به رسانه می‌آوریم و در مورد آن صحبت می‌کنیم، این نشان دهنده آن است که این رشته را قبول داریم، پس باید مجوزهای لازم برای برگزاری سبک حرفه‌ای آن هم صادر شود تا بتوانیم مسابقات حرفه‌ای کشوری را برگزار کنیم و سطح فعالیت این رشته را در کشور گسترش دهیم و برچسب خشونت بار بودن را از آن برداریم. در تمام رشته‌ها آسیب دیدگی و مصدومیت وجود دارد و در تمام رشته‌های ورزشی رزمی برخوردهای زیاد وجود دارد، اما این خشونت نیست و بخشی از فرهنگ آن رشته است.

وی اظهار کرد: بیشتر ورزشکارانی که در سال های اخیر وارد این رشته شدند از بوکس، کاراته، کیک بوکسینگ، کشتی، جودو و ووشو بوده‌اند.

رئیس و بنیان گذار فدراسیون GMMAF در ایران در ارتباط با حضور تیم ایران در رقابت‌های جام ریاست جمهوری آذربایجان، گفت: مسابقات جام ریاست جمهوری آذربایجان هر سال در رشته‌های مختلف برگزار می‌شود و تیم ما پس از موافقت شورای برون مرزی به این مسابقات که به مدت ۳ روز و با حضور ۱۲ کشور برگزار شد، شرکت کرد و حاصل آن ۳ مدال طلا، ۲ نقره و ۲ برنز بود.

سرلک با اشاره به برگزاری مسابقات بین المللی این رشته که قرار بود ۲۵ دی ماه در تهران برگزار شود و تاریخ آن تغییر کرد، خاطرنشان کرد: قرار است ۱۲ کشور در این دوره از مسابقات در  ۵ بهمن شرکت کنند، مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان در دو سالن مجزا برگزار می‌شود و تاکنون کشورهای ارمنستان، تاجیکستان، ترکیه، آذربایجان و پاکستان برای حضور در این مسابقات اعلام آمادگی کرده‌اند. امیدواریم با برگزاری چنین مسابقاتی گام‌های موثری در جهت رشد و پیشرفت بیشتر این رشته در کشور برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha