• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98110100395
  • خبرنگار : 71498

به خاطر بنزین در صف نایستید

به خاطر بنزین در صف نایستید

هر ماه چند روز قبل و بعد از واریز سهمیه‌ بنزین صف‌های طولانی برای سوخت‌گیری ایجاد می‌شود و این در حالی است که جای هیچ نگرانی برای تامین سوخت و یا حذف سهمیه وجود ندارد.

به‌گزارش ایسنا، علت وجود صف‌های طولانی بنزین باورهای غلط در افکار عمومی است، عده‌ای گمان می‌کنند اگر سهمیه بنزین خود را در همان ماه استفاده نکنند احتمالا پس از اتمام آن ماه سهمیه در نظر گرفته شده برای آن خودرو از بین می‌رود و یا اینکه ممکن است قوانین جدیدی به وجود آید که فرایند سوخت‌گیری را به مخاطره اندازد.

در این باره فاطمه کاهی - سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی - به ایسنا گفت: برای خودروهای شخصی سواری، سهمیه بنزین به شرط عبور نکردن از ۳۶۰ لیتر در کارت ذخیره می‌شود و قابل انتقال به ماه‌های بعد است و هیچ جای نگرانی برای ذخیره سوخت خودروها وجود ندارد.

وی با تاکید بر این‌که سهمیه ۶۰ لیتری ماهانه بنزین افراد در صورت عدم استفاده به صورت خودکار به ماه بعد منتقل می‌شود، اظهار کرد: البته باید توجه داشت که پس از شش ماه، مازاد ۳۶۰ لیتر از کارت سوخت شخصی افراد حذف می‌شود؛ بدین معنا که پس از این زمان، هر چه بیش از ۳۶۰ لیتر در کارت سوخت افراد وجود داشته باشد، حذف خواهد شد. به عبارت دیگر اگر فردی در طول این شش ماه مثلا ۳۰ لیتر از سهمیه خود استفاده کند، در ماه هفتم سهمیه ۶۰ لیتر به او تعلق نخواهد گرفت، بلکه این عدد به ۳۰ لیتر می‌رسد.

کاهی افزود: ممکن است فردی تا پایان ماه هفتم از سهمیه سوخت موجود در کارت سوخت شخصی خود استفاده نکند که در این شرایط ذخیره کارت وی همان ۳۶۰ لیتر باقی می‌ماند و موجودی کارت او افزایش پیدا نمی‌کند.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با تاکید به اینکه افراد می‌توانند ۶۰ لیتر سهمیه ماه فعلی موجود در کارت سوخت خود را در ماه‌های آینده استفاده کنند، گفت: جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد؛ چرا که سهمیه سوخت موجود در کارت به طور کامل ذخیره و به ماه بعد منتقل می‌شود.

کاهی با تاکید بر اینکه در حال حاضر مشکلی برای تامین سوخت نداریم گفت: در حال حاضر سوخت‌رسانی مانند روال سابق انجام می‌شود و مردم نباید در این باره نگرانی داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۱-۰۱ ۱۵:۵۱

تا شش ماه مگر خود کارت سوخت را سوار بشه ماشین که سوخت نیاز داره.پس این اراجیف ها چیه که میگید