• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98110100687
  • خبرنگار : 50225

فرماندار کارون خبر داد:

ادامه ارزیابی منزل به منزل مناطق آسیب‌دیده کوت‌عبدالله

ادامه ارزیابی منزل به منزل مناطق آسیب‌دیده کوت‌عبدالله

ایسنا/خوزستان فرماندار کارون از ادامه بازدید و ارزیابی منزل به منزل مناطق آسیب‌دیده کوت‌عبدالله در پی بارندگی اواخر آذرماه خبر داد.

معصومه خنفری در جلسه‌ بررسی آخرین اقدامات انجام شده در زمینه بازسازی و جبران خسارات ناشی از بارندگی شدید و آبگرفتگی آذرماه سال جاری که امروز (یکم بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: دستگاه‌های متولی در حال ارزیابی مناطق آسیب‌دیده هستند. همچنین نیروهای فرمانداری، منزل به منزل مناطق کوت عبدالله را بازدید کرده‌اند و تاکنون از ۲۰۰۰ منزل بازدید شده است.

وی افزود: مشکلاتی همچنان پابرجا هستند. در خیابان امام رضا، فاضلاب تولیدی منطقه روزانه با مکنده جمع‌آوری می‌شود زیرا فاضلاب این خیابان خروجی ندارد. برخی خیابان‌های منطقه درویشیه نیز دچار مشکل هستند.

فرماندار کارون گفت: در این منطقه عده‌ای زوم کرده‌اند و مرتبا در حال تلاش هستند تا این وضعیت را منعکس و رسانه‌ای کنند. عده‌ای نیز مجاری واقع در خیابان امام رضا را با بتن پر کرده‌اند و ما بتن تخلیه می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، عسکر مولایی معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری اهواز نیز در این جلسه اظهار کرد: پس از این بارندگی، تاکنون ۱۸۶۷ واحد در اهواز ارزیابی شده که ۳۰۷ واحد از این تعداد تعمیری، ۱۷ واحد احداثی و ۵۷۱ واحد نیز سالم ارزیابی شده‌اند.

‌وی افزود: یکی از مشکلات این است که نقاط ارزیابی‌شده، تنها بخش کوچکی از اهواز را شامل می‌شود در حالی که عمده مراجعات به فرمانداری، از نقاط مختلف اهواز است. طبق تصاویری که مراجعه‌کنندگان به ما نشان می‌دهند، مشکلات جدی دارند اما تاکنون ارزیابی این منازل انجام نشده و این موضوع به مشکل جدی تبدیل شده است.

معاون امور عمرانی فرمانداری اهواز با اشاره به مناطقی که از نظر وقوع آبگرفتگی‌ها و فاضلاب دچار مشکل هستند، گفت: چند نقطه بحرانی از جمله منطقه حصیرآباد در اهواز وجود دارد.

مولایی در خصوص آمادگی بارندگی‌های پیش رو نیز گفت: میزان بارش اعلام‌شده با شدت نیست اما هشدارها داده شده و آمادگی لازم وجود دارد.

به گزارش ایسنا، جواد موسوی معاون امور عمرانی فرمانداری خرمشهر نیز در این جلسه اظهار کرد: در پی بارندگی آذرماه برای ۷۵۴ واحد پرونده تشکیل شد که ۳۰ درصد این منازل تعمیری بوده‌اند.

وی افزود: تاکنون به ۱۳۳ واحد تسهیلات داده شده است. در زمان بارش‌ها نیز از سوی هلال احمر به ۹۰۸ خانوار امدادرسانی شده بود.

موسوی گفت: در این بارندگی‌ها پنج نقطه بحرانی در خرمشهر وجود داشت و ۲۶ میلیارد تومان به معابر شهری خسارت وارد شد. ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نیز به شبکه فاضلاب خسارت وارد شده است.

معاون امور عمرانی فرمانداری خرمشهر گفت: به ۹ مدرسه به ارزش یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان نیز آسیب وارد شده است که سازمان نوسازی مدارس در حال تلاش برای تعمیر این مدارس است.

محمد طاهری معاون امور عمرانی فرمانداری آبادان نیز در این جلسه اظهار کرد: در سطح آبادان تاکنون ۹۰۳ منزل توسط نیروهای بنیاد مسکن بازدید شده است. به منازل مسکونی آبادان آسیب زیادی وارد نشده و تنها ۳۰ منزل آسیب دیده‌اند که ۱۶ واحد از این تعداد احداثی، ۴ واحد تعمیری نوع یک و مابقی تعمیری نوع دو گزارش شده‌اند.

وی افزود: همچنین ۵۰۰ منزل از این ۹۰۳ واحد از نظر معیشتی درجه‌بندی شده‌اند که ۹۶ منزل نوع یک و ۴۴۶ منزل نوع دو گزارش شده‌اند.

طاهری بیان کرد: در کنار این اقدامات، بر وضعیت ۲۸ منزل که سازمان بهزیستی برای معلولان ساخته نیز باید نظارت شود.

معاون امور عمرانی فرمانداری آبادان با اشاره به انجام آهک‌پاشی در نقاط مورد نیاز، گفت: نهرها لایروبی و نی‌زدایی شده‌اند و پمپ‌های جدیدی نیز نصب شده است و برای بارندگی فردا آمادگی لازم را داریم.

وی درخصوص پرداخت خسارات به آسیب‌دیدگان گفت: تاکنون در آبادان خسارتی پرداخت نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha