• سه‌شنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 98110805512
  • خبرنگار : 71451

مادر شهیدان «ابوطالبی» درگذشت

مادر شهیدان «ابوطالبی» درگذشت

مادر شهیدان «مصطفی و عبدالمجید ابوطالبی» از شهدای استان فارس در دوران دفاع مقدس دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

به گزارش ایسنا، مرحومه حاجیه خانم «معصومه عباس‌زاده»، مادر شهیدان «مصطفی و عبدالمجید ابوطالبی» از شهدای شهرستان جهرم در سن ۸۶ سالگی به دلیل کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت.


پیکر آن مرحومه فردا سه شنبه هشتم بهمن از حسینیه آیت الله آیت الهی به سمت گلزار شهدای رضوان شهرستان جهرم تشییع و درجوار فرزندان شهیدش به خاک سپرده می‌شود.


گفتنی است شهید مصطفی ابوطالبی ۲۳ تیرماه سال ۱۳۶۱ در عملیات رمضان در منطقه شلمچه به شهادت رسید و شهید عبدالمجید ابوطالبی نیز ۱۳ اسفند سال ۱۳۶۴ در عملیات والفجر هشت در منطقه فاو به فیض شهادت نائل شد.
​انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha