• چهارشنبه / ۹ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98110906459
  • خبرنگار : 50176

ضرورت بازخوانی نقش و شخصیت حضرت زهرا(س)

ضرورت بازخوانی نقش و شخصیت حضرت زهرا(س)

ایسنا/لرستان یک مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به جهالت مدرن در قرن بیستم نسبت به زنان بر ضرورت بازخوانی نقش و شخصیت حضرت فاطمه‌(س) تاکید کرد.

امیر علی‌حیدر امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا(س)، اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) شخصیت بی‌نظیر جهان اسلام و سرور زنان عالم دنیوی و اخروی است.

وی با طرح این سؤال که چرا ما در مناسبت‌های ولادت و شهادت ائمه‌اطهار شرکت می‌کنیم و برای آنان برنامه می‌گیریم، افزود: ائمه‌اطهار الگوها و نمونه‌هایی کامل از طرف خداوند هستند که برای هدایت بشر خلق شده‌اند از طرفی حضور در مراسم ولادت و عزای اهل‌بیت عصمت و طهارت شناخت بیشتر از راه، روش و تفکر آنان برای رسیدن به کمال است.

امیری رسیدن به تزکیه، تعالی و رشد را از دستاوردهای حضور در مناسبت‌های ولادت و شهادت ائمه‌اطهار(ع) برشمرد و با تاکید بر این‌که انسان‌ها برای رسیدن به کمال باید خود را به اهل‌بیت عصمت و طهارت نزدیک‌تر کنند و منش و الگوی آنان را سرلوحه رفتار خود قرار دهند، تصریح کرد: امروز زنان عالم باید فاطمه‌زهرا(س) را بشناسند چراکه آن حضرت در کنار این‌که یک زن است مادری موفق است و نتیجه تربیت فرزندان او حسنین و زینبین هستند.

این مدرس حوزه و دانشگاه به جایگاه معصوم بودن و عصمت حضرت فاطمه‌زهرا(س) اشاره کرد و با یادآوری این مطلب که حضرت زهرا(س) از معصومین و جزو پنج تن آل عبا است، اضافه کرد: هر زمان اولیا و بزرگان دین مشکلی داشته و یا دارند و می‌خواهند خدا را قسم بدهند او را به حق پنج تن آل‌عبا قسم می‌دهند.

وی با یادآوری این مطلب که امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند شناخت حضرت زهرا(س) و ابعاد اجتماعی، فرهنگی ولایتی و انقلابی در شخصیت آن حضرت هستیم، ادامه داد: حضرت زهرا(س) در کنار تربیت فرزندان و ایفای نقش مادری یک سخنور قوی بوده که در جامعه حضور داشته و خیانت غاصبان ولایت را به دنیا معرفی می‌کند.

امیری به کاهش شخصیت زن در غرب و دنیای غرب اشاره کرد و با بیان این‌که در غرب نوع جدیدی از برده‌داری به منصه ظهور رسیده است، اضافه کرد: اگر در گذشته از زنان به‌عنوان برده استفاده می‌شد امروز از زنان با شعارهای فریبنده همچون تساوی حقوق زن و مرد سوءاستفاده می‌شود چراکه مردان در غرب فقط برای ارضای خود و لذات جنسی با شعارهای فریبنده فمینیستی شخصیت زنان را خراب کردند.

فمینیست غرب؛ برده‌داری مدرن

این تئوریسین مسائل فرهنگی، فمینیست و معنای آن‌را در غرب مدرن، نوعی برده‌داری توصیف کرد و با بیان این‌که غرب زنان را از رسالت واقعی و نقش مادری خود دور کرده به فساد اخلاقی در غرب اشاره کرد و افزود: در غرب از زنان با عنوان مانکن استفاده می‌شود که این ظلم بزرگ در حق زنان است.

وی به جهالت مدرن در قرن بیستم نسبت به زنان اشاره کرد و با تاکید بر ضرورت بازخوانی نقش و شخصیت حضرت فاطمه‌زهرا(س)، افزود: همانند فاطمه‌زهرا(س) می‌توان نقش اصلی و رسالت مادری و تربیت فرزند را ایفا کرد و با رعایت موازین شرعی در جامعه نیز حضور داشت.

امیری با یادآوری این مطلب به زنان که نباید نقش مادری خود را در تربیت فرزندان فراموش کنند به نیاز بازخوانی ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه زهرا(س) تاکید کرد و گفت: مادران اولین معلمان بشر هستند و نباید مادران را از وظیفه اصلی خود که همان تربیت فرزند و ایفای نقش مادری است دور کرد.

این کارشناس مسائل سیاسی غرب آسیا با یادآوری این مطلب که حضرت فاطمه‌زهرا(س) هم یک مادر بود، هم زنی در سیاست و بانویی در اجتماع، اضافه کرد: شخصیت حضرت فاطمه‌زهرا(س) نحوه صحیح درست زندگی کردن و زن کامل و موفق بودن را تا روز قیامت به ما آموزش داده است.

وی با یادآوری این مطلب که در غرب امروزه زنان ابزار تجارت جنسی هستند به فراموش شدن مقام مادری در غرب اشاره کرد و یادآور شد: در غرب از زن به‌عنوان عروسک خیمه‌شب بازی و یک کالای مصرفی نگاه می‌کنند.

امیری با تاکید بر این‌که حضرت فاطمه‌زهرا(س) قدم به قدم در کنار امیرالمومنین(ع) در نصرت اسلام نقش داشته است، اضافه کرد: از نسل فاطمه‌زهرا(س) فرزندی مانند امام حسین(ع) متولد می‌شود که با قیام خود اسلام را زنده نگه داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha