اعلمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برگزاری جلسه ای با کارشناسان بهداشتی این شهرستان گفت: طی این جلسه قرار بر این شد تا حداقل چهار پرسنل در هر نانوایی فعال باشد.
وی افزود: برای کاهش تبادلات پول نیز باید نانوایی ها به دستگاه کارت خوان مجهز شوند و سیم آن را به شکلی قرار دهند که مشتریان بتوانند کارت را بکشند.
اعلمی ادامه داد: از سوی دیگر برخی از مشتریان که برای خرید نان پول نقد پرداخت می کنند، یکی از پرسنل نانوایی ها فقط باید مسئول دریافت و پرداخت وجوه نقد مشتریان باشد.
وی اظهارکرد: کنترل بهداشت فردی از سوی پرسنل نانوایی الزامی است و نانوایی ها باید هر روز ضدعفونی شوند و تمامی پرسنل از دستکش استفاده کنند.
به گفته این مقام مسئول تمامی نانوایی ها مکلف شده اند تا به دستگاه تهویه هوا مجهز و این دستگاه ها نیز همیشه فعال باشند.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر میزی که همیشه در بیرون نانوایی ها جانمایی شده تا مشتریان نان خود را در آنجا پهن کنند، باید جمع آوری شود.
معاون برنامه ریزی فرمانداری بجنورد با اشاره به اینکه ایجاد صف و ازدحام یکی از علل انتشار ویروس کرونا است، گفت: هر نانوایی که بتواند با روش های مختلف همچون افزایش ساعت کاری، صف را حذف کند از سیاست های تشویقی برخوردار خواهد شد و به آن ها آراد یارانه ای اضافه تعلق خواهد گرفت.
انتهای پیام
نظرات