• چهارشنبه / ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 98122821603
  • خبرنگار : 50022

استاندار البرز:

در شرایط جنگی هستیم

در شرایط جنگی هستیم

ایسنا/البرز نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: در این شرایط شیوع کرونا، اختیارات ما در البرز با ماموریت‌ها و مسئولیت‌ها تناسب ندارد.

عزیزالله شهبازی در جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا البرز که روز چهارشنبه ۲۸ اسفند با حضور رئیس سازمان غذا و دارو کشور برگزار شد، ضمن تبریک حلول سال جدید و آرزوی سالی نیکو همراه با سلامتی و تندرستی مردم و سربلندی و سرفرازی ایران اسلامی، افزود: حضور دکتر شانه‌ساز به عنوان عضو کمیته ملی مبارزه با کرونا در این کمیته استانی می‌تواند منشا ثمر و اثر باشد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در این نشست تعداد بسیاری از تولیدکنندگان ارجمند، ارزشمند و ایثارگر ایران اسلامی حضور دارند، ادامه داد: دست تک تک این تولیدکنندگان را می‌بوسم چراکه بیش از ۷۰ درصد تولیدات آرایشی، بهداشتی و مواد ضد عفونی کشور در این برهه در البرز است.

شهبازی گفت: این واحدها که اینگونه جهادی وارد میدان مبارزه با کرونا شدند، با مشکلاتی در حوزه تولید، سرمایه در گردش، نقدینگی، کمبود الکل، شرکت های پخش، تغییر تولید و از دست دادن مشتری، مواجه بودند ولی در این شرایط حساس بسیار کمک کردند.

وی افزود: این تولیدکنندگان برای طرح مشکلات و موانع خود، نماینده عالی دولت را در استان مورد خطاب قرار می دهند و از ابتدا نیز به اعتبار استاندار دست یاری جهت تولید برای مبارزه با کرونا دادند و به واقع خدمت بزرگی برای کشور داشتند.

استاندار البرز اضافه کرد: البرز دارای ویژگی‌های خاصی است که در این برهه حساس بیش از پیش باید مورد توجه  قرار گیرد، استانی که تراکم بالای جمعیت را دارد و مهاجرپذیرترین استان کشور پس از تهران محسوب می‌شود همچنین حجم روزانه ده‌ها هزار خودرو تردد از محورهای استان، سکونت اقوام مختلف، حاشیه نشینی و... ریسک خطر برای مردم این استان بالا برده است.

وی گفت: از رئیس دانشگاه علوم پزشکی انتظار می‌رود که گزارشی در خصوص اینکه چه روندی طی شد تا البرز همانند استان‌های همجوارش با جمعیت و تراکمی به مراتب کمتر از البرز، به سراشیبی بیماری و وضعیت قرمز بیماری کرونا قرار نگیرد.

شهبازی با اشاره به مجاهدت های تیم بهداشت و درمان استان و اجرای طرح محله محور، افزود: در این شرایط، دکتر کریم رئیس دانشگاه علو پزشکی چند روزی را در قرنطینه به سر برد.

وی با بیان اینکه معضل کمبود الکل جای خود دارد ولی اگر هم تامین شود در خصوص خودرو دچار مشکل هستیم، عنوان کرد: البرز نقش ملی دارد و این امکان وجود ندارد که موانع، مشکلات و گره‌های این استان را در زمره دیگر استان‌ها دید.

استاندار البرز گفت: واحدهایی که در این شرایط حساس به تولید مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی پرداختند، در حقیقت سودی عایدشان نشده و اعلام کردند که هر کجای کشور نیاز به کمک باشد ما حضور داریم، بنابراین به سود و ضرر توجهی نداشتند و تنها به دنبال مساعدت به همنوعان خود بودند.

وی با اشاره به اینکه محتکرین نیز غالبا البرزی نبودند و بیشتر آنها از سایر استان‌ها در این استان اقدام به احتکار کرده بودند، افزود: دستگاه قضای استان، فرمانده سپاه البرز، نیروی انتظامی و تمامی اعضای کمیته به قصد کمک به ایران اسلامی پای کار هستند.

شهبازی ادامه داد: ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت البرز، قابل توجه است، سلامت، امنیت و آرامش تمامی این مردم را باید تامین کنیم از این رو متناسب با سیاست های نظام حرکت می کنیم.

وی با بیان اینکه ما در میدان هستیم و از بطن موضوعات خبر داریم، گفت: در شرایط جنگی هستیم و الزامات خاصی از سوی مردم و مسئولان باید رعایت شود، بنابراین خدا را شاکر هستیم که همت مجموعه کادر پزشکی، شهرداری‌های استان، دستگاه‌های عضو ستاد مجاهدت کردند، مدیریت و هماهنگی‌های موجود باعث شد بیش از ۱۰۰۰ تخت آماده داشته باشیم و در این راستا سپاه پاسداران و آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، بخشداری‌ها، دهیاری ها، خیرین (دهکده سلامت)، جهادکشاورزی و... بلافاصله پای کار آمدند.

استاندار البرز با اشاره به اینکه مدیریت همه جانبه اتحاد، انسجام و هماهنگی بسیار خوبی در راستای مبارزه با کرونا شکل گرفته است، افزود: در این شرایط شیوع کرونا، اختیارات ما در البرز با ماموریت‌ها و مسئولیت‌ها تناسب ندارد.

وی با بیان اینکه در بحث الکل نیازهای ما با یک ماه پیش متفاوت است، اضافه کرد: البرز به اندازه‌ای در حوزه مواد ضدعفونی کننده تولید دارد که انبارها اشباع شده‌اند، ولی در سیستم توزیع نقص وجود دارد و تولیدکنندگان از این امر گلایه دارند.

شهبازی با گلایه از توزیع، گفت: اکنون سیستم توزیع، ما را رها کرده است ولی ما طی هماهنگی‌های صورت گرفته برای حمل و نقل تولیدات، چند خودرو هماهنگ کردیم و به شخصه با رانندگان تماس می‌گرفتم تا از روند توزیع آگاه شوم.

وی افزود: سیستم توزیع با تولیدکنندگان کنار نمی‌آید و برخورد درستی با آنها ندارد و از گرفتاری‌های تولید خبر ندارند از این رو درک و همکاری درستی صورت نمی‌گیرد.

استاندار البرز با بیان اینکه بسیج و سپاه پاسداران البرز همکاری و همراهی بسیار خوبی دارند و اولین گروهی بودند که نقاهتگاه اختصاص دادند، عنوان کرد: باید تدبیری برای مدیریت توزیع صورت گیرد، ما راهی جز اعتماد کردن به سیستم پخش تولیدکنندگان نداریم.

وی گفت: ما در سیستم درمان دخالتی نمی‌کنیم چون کاری تخصصی است ولی هر کجا که نیاز به کمک داشته باشند، کنار آنها قرار داریم و تامین لجستیک این حوزه را به عهده داریم.

شهبازی افزود: البرز، خدمات ملی ارائه می دهد بویژه در این شرایط خاص، بنابراین باید اختیاراتش نیز در این سطح تعریف شود، ما نیازمند توجه ویژه در حوزه الکل و اتخاذ تدبیر در خصوص سیستم توزیع هستیم.

وی با اشاره به اینکه ما به این باور رسیده ایم که راهی جز با هم بودن برای مقابله با تلفات ناشی از شیوع کرونا، نداریم، ادامه داد: ما ستادی کار می کنیم و اتخاذ تدابیر لازم جهت خروج از این برهه را وظیفه خود می دانیم و با تمام توان در میدان هستیم.

استاندار البرز گفت: رایزنی‌های لازم را برای واردات الکل داشته ایم از این رو به دنبال اقدامی از سوی وزارت بهداشت و صمت در این رابطه هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۲-۲۸ ۱۳:۱۰

سلام پنج ماه پیش من سرما خوردم و به طور ناگهانی و بی سابقه احساس تنگی نفس در سینه کردم شاید مرس و یا اچ 1ان 1 بود اما کره جنوبی از شیوع مرس این تجربه را گرفت که برای کرونا غربال گری کرد و در خیابانها افراد مشکوک را 200( هزار مردم )را تست کرد و نتایج خوبی گرفت و کمتر لطمه اقتصادی خورد این موضو ع نشان از سیستم بهداشت نسبتا قابل قبول برخوردار است ما نیز باید کاری کنیم تا مسایل در زمان خود بررسی شوند و از تجربیات قبلی و دیگران استفاده کرد و روز به روز کاملتر کرد نه اینکه در مجلس تعداد زیادی کرونا بگیرند و اقتصاد تعطیل شود علت بحران ها عمدتا در کشور ما همین است موضوعات در زمان خود بررسی نمیشوندو..... واقعا وزارت بهداشت قبلا آیا برای مرس و امثال آن برنامه ای داشته است تا در کرونا آن را بهبود دهد برای مثال برای ورودی های اربعین و مکه که بسیار برنامه های خوبی هم هستند اما بعضی سرما خوردگی ها شیوع میابند