• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99010703220
  • خبرنگار : 50189

پس از «رزم‌حسینی»، نوبت به «فدایی» رسید/

انتقاد استاندار از سریال قطعی خطوط ارتباطی در زمان بحران در استان کرمان

انتقاد استاندار از سریال قطعی خطوط ارتباطی در زمان بحران در استان کرمان

ایسنا/کرمان استاندار کرمان در واکنش به قطعی خطوط ارتباطی برخی نقاط جنوبی استان در سیل اخیر، عنوان کرد: گویا قرار نیست مشکل خطوط ارتباطی و آنتن دهی، ما از طریق استان و وزارت ارتباطات و فناوری حل شود. این مشکل چندین سال است در کرمان وجود دارد که باید از طریق معاون اول رییس جمهور این مشکل را پیگیری کنیم.

دکتر "محمدجواد فدایی" ظهر امروز هفتم فروردین‌ماه در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان کرمان گفت: باید ظرف امروز و فردا، به ۳۰ روستایی که در جنوب استان به دلیل صعب‌العبور بودن منطقه، امدادرسانی نرسیده، خدمات دهی صورت و مشکل آنها در کمترین زمان ممکن حل شود.

وی در واکنش به ریزش یک واحد مسکونی و جان‌باختن یک خانم ۱۸ ساله در اثر این حادثه، خطاب به جمعیت هلال احمر گفت: هلال احمر تنها چادرهای اسکان اضطراری و موقت را فقط در بین افرادی که خانه آنها تخریب شده، توزیع می کند این در حالی است که برخی از خانه‌های امکان تخریب آنها وجود دارد و ممکن است تلفات جانی در بر داشته باشد، که نمونه آن را روز گذشته در روبارجنوب شاهد بودیم لذا انتظار داریم جمعیت هلال احمر به موارد استثنایی براساس کارهای کارشناسی، چادر دهد.

لزوم توزیع اقلام زیستی یک ماهه در میان ۱۴۵ روستای آسیب دیده جنوب و شرق استان کرمان

استاندار کرمان خطاب به جمعیت هلال احمر تصریح کرد: از جمعیت هلال احمر استان می خواهیم بسته‌های حمایتی یک ماهه(اقلام زیستی) را در میان ۱۴۵ روستای آسیب دیده از سیل سوم فروردین ماه در جنوب استان طی یک هفته آینده توزیع کند.

وی با بیان این مطلب که فرمانداران حق ندارند از امکانات مورد نیاز دستگاه‌ها در جای دیگر استفاده کنند، ادامه داد: نباید به دستگاه‌ها و اقداماتی که باعث خسارت بیشتر می‌شود، اجازه کمک‌رسانی دهید ضمن آنکه ما در زمینه سلامت مردم با کسی تعارف نداریم.

استاندار کرمان برلزوم انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع سیل در استان کرمان تاکید کرد و ادامه داد: دستگاه‌ها و نهادهای متولی باید اقدامات لازم برای مصون‌سازی مناطق جنوبی و شرقی استان در برابر سیل را انجام دهند تا در هر بارش بارانی شاهد وقوع چنین حوادثی نباشیم.

عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان کرمان در واکنش به قطعی خطوط ارتباطی برخی نقاط جنوبی استان در سیل اخیر، عنوان کرد: گویا قرار نیست مشکل خطوط ارتباطی ما از طریق استان و وزارت ارتباطات و فناوری حل شود. این مشکل چندین سال است در کرمان وجود دارد و با همه تلاش‌های صورت گرفته در زمان آقای رزم‌حسینی استاندار سابق کرمان برای رفع این مشکل، همچنان شاهد قطعی خطوط ارتباطی در زمان بحران در استان هستیم و باید از طریق معاون اول رییس جمهور این مشکل را پیگیری کنیم.

آیا مصوبات سفر اخیر وزیر ارتباطات به کرمان اجرایی شده است؟

فدایی با اشاره به سفر وزیر ارتباطات به استان کرمان، اظهار کرد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آن سفر قول مساعد دادند که ۹۵ درصد راه‌های اصلی و فرعی استان را تحت پوشش شبکه تلفن همراه قرار دهند آیا این قول محقق شده است؟ اکنون نزدیک به یک‌سال است که از این مصوبه می‌گذرد، مسئولان مربوطه باید اعلام کنند کدام یک از مصوبات آن جلسه اجرایی شده است؟

به گزارش ایسنا، "محمود قانعی فرد" فرماندار رودبار جنوب نیز در این جلسه عنوان کرد: ۱۱۵ روستای درگیر سیلاب در شهرستان رودبار جنوب، توسط جمعیت‌ هلال‌احمر تحت پوشش قرار گرفته و کمک‌های امدادی اولیه در این مناطق دریافت شده است.

عدم دسترسی به ۳۰ روستای کوهستانی شهرستان روبارجنوب

وی ادامه داد: متاسفانه در حدود ۳۰ روستای این شهرستان در حوزه کوهستانی قرار دارند که به دلیل صعب العبور بودن و عدم دسترسی به این مناطق، کار امداد رسانی به آنها همچنان باقی‌مانده که باید تسریع در بازگشایی مسیر صورت گیرد و امیدواریم تا عصر امروز این دسترسی برقرار شود تا بتوانیم اقلام زیستی را در این روستاها توزیع کنیم.

به گزارش ایسنا، "امین باقری" فرماندار شهرستان ریگان نیز در این جلسه درباره وضعیت مناطق سیل زده این شهرستان نیز گفت: ۸۰ روستای شهرستان ریگان درگیر سیل اخیر در استان کرمان شدن که متاسفانه خسارات زیادی به این روستاها وارد شده است.

وی با بیان این مطلب که درحال حاضر برق همه روستاها به جزء یک روستا در شهرستان ریگان وصل شده است، اظهار کرد: ۲۰۰۰ خانوار هم اکنون نیاز به امدادرسانی دارند که ۱۵۰۰ خانوار در روستای «ده رضا» هستند ضمن آنکه  مابقی این خانوارها در مناطق عشایری شهرستان ریگان هستند که پیش بینی می شود بسته‌های حماتی ۷۲ ساعته، تا آخر وقت امروز در میان این خانواده ها توزیع شود.

براساس این گزارش، "مهدی شهسواری" فرماندار شهرستان قلعه گنج نیز در این جلسه اظهار کرد: ۱۵۰ خانوار شهرستان قلعه گنج نیاز به امداد اولیه داشتند که تا این لحظه توانسته ایم به حدود ۵۰ خانوار پوشش لازم را بدهیم و ۱۰۰ خانوار دیگر هنوز امدادرسانی نشده است، ضمن آنکه تاکنون هیچ چادری در این منطقه توزیع نشده این در حالی است که هم اکنون در این منطقه حداقل به ۴۹ چادر نیاز داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha