• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۰:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99013017311
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

وقتی علم، صلح و همدلی نردبان رهایی از بحران کرونا می‌شوند

وقتی علم، صلح و همدلی نردبان رهایی از بحران کرونا می‌شوند

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس مجسمه‌سازی گفت: در دوران قرنطینه خانگی اثر حجمی را ساخته‌ام که در آن علم، صلح و دوستی، همدلی و هم‌گامی نردبانی شده برای رهایی از بحرانی که اکنون در آن هستیم.

ملیحه سلیمانی کارشناس مجسمه‌سازی است؛ او در دوران قرنطینه خانگی اقدام به ساخت یک اثر حجم کرده، این مجسمه‌ساز در بیانیه این اثر آورده است:

«زمین درگیر ویروسی است که انسان را به انزوا کشانده، ویروسی که منجر به قطع بسیاری از ارتباطات اجتماعی شده است؛ امّا این ویروسِ جدایی‌افکن نیز می‌تواند خود عاملی برای همبستگی و همدلی انسان‌ها شود...
در این اثر، انسان‌ها را نشان داده‌ام که با همدلی و حمایت یکدیگر و به پشتوانه علم، بی‌اعتنا به رنگ‌ها و مرزها یک‌دل و یک‌رنگ از این عامل تفرقه و جدایی در حال عبور و رها شدن هستند.»

وی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: هر هنرمند از اثری که خلق می‏‌کند به دنبال هدف و بروز احساسات خویش است و دغدغه هر هنرمند در خلق آثار او نمود پیدا می‌کند.

او اظهار کرد: در بخشی از این اثر هجوم ویروس‎های کرونای جدید را نشان داده‌ام و در بخش دیگر آن با ایده گرفتن از مولکول DNA نردبانی را ساخته‌ام که انسان‌ها با بالا رفتن از آن و به کمک یکدیگر به سمت رهایی می‌روند، جایی که دیگر آلوده نیست.

این مجسمه‌ساز افزود: دغدغه من در این اثر نشان دادن همدلی، صلح و هم‌گامی انسان‌هاست؛ این دوستی و همدلی کمک می‌کند که بشر آسان‌تر از سدّ مشکلات و بحران‌ها عبور کند؛ البته تکیه بر علم و بالا رفتن از نردبان دانش در این زمینه اهمیت بسزایی دارد طوری که جهانیان هم اکنون چشم به پیشرفت‌های علم دوخته‌اند.

وی بیان کرد: اگرچه در روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا از اینکه باید روزهای متفاوتی را سپری کنیم دچار شوک بودم، اما بعد از مدتی تصمیم گرفتم من نیز در این روزها به کار همیشگی خود بپردازم، در نتیجه شروع به ساخت این اثر کردم که زمان ایده‌پردازی، طراحی و ساخت این اثر حدود یک ماه به طول انجامید.

سلیمانی گفت: در شرایط عادی می‎شد این اثر را در نمایشگاهی در معرض دید عموم قرار داد، اما در شرایط فعلی تصمیم گرفتم از طریق فضای مجازی این اثر را به نمایش بگذارم.

این کارشناس مجسمه‌سازی که از ابتدای شیوع ویروس کرونا و 7 هفته را در قرنطینه خانگی سپری کرده است، ادامه داد: تقریبا از همان روزهای ابتدایی قرنطینه خانگی را رعایت کردم و با ابزاری که در خانه داشتم، مشغول فعالیت شدم و حتی آموزشگاه هنری را که در آن کار می‌کردیم، پیش از اعلام رسمی در راستای حفظ سلامتی هنرجویان تعطیل کردیم.

این هنرمند نیشابوری که تاکنون در چهار نمایشگاه گروهی شرکت داشته و سه نمایشگاه نیز به صورت انفرادی دایر کرده است، عنوان کرد: در دوران قرنطینه، اوقات خود را با کار حجم، تماشای فیلم و مطالعه کتاب و ورزش کردن سپری می‎کنم و معتقد هستم، برای خلق یک اثر از هر اتفاقی می‌توان ایده گرفت؛ شرایط پیرامون زندگی که جایگاه خود را دارد.

این هنرمند مجسمه‌ساز گفت: هم‌گامی، همراهی، کمک و همدلی در این شرایط بحران می‌تواند اوضاع را به سمت بهتر شدن سوق دهد؛ در این میان هر کس با توجه به توانایی‌های خود می‌تواند گام بردارد؛ بسیاری در این شرایط آسیب دیده‌اند و از سوی دیگر برخی از جایگاه اجتماعی، هنری یا اقتصادی خود می‌توانند برای کمک به افراد آسیب‌دیده استفاده کنند تا شرایط بهبود یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha