• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99031911606
  • خبرنگار : 50212

۶۰ درصد جمعیت ساوه در مناطق حاشیه نشین سکونت دارند

۶۰ درصد جمعیت ساوه در مناطق حاشیه نشین سکونت دارند

ایسنا/مرکزی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی گفت: بر اساس تازه‌ترین آمار ارائه‌شده از سوی ستاد بازآفرینی شهری حدود ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت ساوه در سکونتگاههای غیر رسمی و مناطق حاشیه نشین این شهر سکونت دارند که افزون بر ۶۰ درصد جمعیت این شهر را تشکیل می‌دهد.

سیداحمد سجادی امروز 19 خردادماه در جلسه ستاد تسهیلگری که با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ساوه و معاونین و کارشناسان حوزه اجتماعی و فرهنگی برگزار شد، بیان کرد: بر اساس مصوبات ستاد بازآفرینی مناطق شهری، ساوه دارای  ۱۷ نقطه حاشیه‌نشین است و این جلسه با هدف توسعه دفاتر تسهیلگری در سکونتگاه‌های غیر رسمی این شهر در راستای ارتقای این مناطق برگزار شد.

وی با بیان اینکه دفاتر تسهیلگری با هدف ارتقاء و توانمندسازی وضعیت محله‌های حاشیه نشین  به لحاظ کالبدی از سه سال پیش در کشور تاسیس شد، تصریح کرد: در استان مرکزی نیز از اردیبهشت ماه سال ۹۸ دو دفتر تسهیلگری در شهر ساوه و اراک تاسیس شده که در واقع بخشی از محله‌های حاشیه‌ای را تحت پوشش قرار داده‌اند.

سجادی ادامه داد: هر دفتر تسهیلگری به طور میانگین ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر از ساکنان مناطق حاشیه نشین یک شهر را تحت پوشش قرار می‌دهد و در ساوه هم اینک یک دفتر فعال است، اما  نیازمند تاسیس چهار دفتر تسهیلگری دیگر هستیم که امسال و سنوات آتی تاسیس خواهند شد.

وی با بیان اینکه امروز سالگرد تاسیس اولین دفتر تسهیلگری در ساوه بوده است، خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این جلسه این بود که ما در واقع دفاتر تسهیلگری را به حدی برسانیم که تمام جمعیت مناطق حاشیه شهر را  تحت پوشش قرار دهند.

 سجادی اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل سازمان اجتماعی کشور قرار است که  تولی‌گری  دفاتر تسهیلگری به شهرداری‌ها واگذار شود و در نشست امروز با اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار ساوه این مهم مورد بررسی قرار گرفت تا در  قالب یک  تفاهمنامه این مباحث را به شهرداری واگذار کنیم.

وی گفت: بر اساس توافق اولیه ملزومات سخت‌افزار کار  مانند مکان،  لوازم و تجهیزات اداری مورد نیاز توسط شهرداری‌ها فراهم می‌شود و  نرم افزار کار مانند تامین نیرو و آموزش نیروها و برنامه‌های ارائه شده به دفاتر تسهیلگری بر عهده دفتر تسهیلگری است.

سجادی افزود: خوشبختانه با نگاه بسیار مثبت و سازنده شورای اسلامی شهر و  شهردار ساوه مشکلی برای اجرای این طرح  نداریم و در اراک نیز این تفاهم نامه به امضا رسیده و امروز با اعلام آمادگی شهرداری و شورای اسلامی شهر ساوه این پیشنهاد مورد تایید قرار گرفت تا این دفاتر در نقاط دیگر مناطق حاشیه‌ای ساوه راه اندازی و نسبت به ارائه خدمات به مردم محله‌های این مناطق اقدام کنند.

وی تصریح کرد: از امتیازات این دفاتر تسهیلگری این است که با استفاده از یک جمع متخصص، وضعیت مناطق را بر اساس موازین علمی و داده‌ها احصاء می‌کنند و حاصل فعالیت‌ها را در اختیار دستگاه ها قرار می‌دهند تا دستگاه ها نسبت به ارتقای وضعیت مناطق اقدام کنند.

سجادی افزود: بخشی از اعتبارات این ستاد از طریق سازمان مدیریت با هماهنگی سازمان اجتماعی کشور و بخشی توسط شهرداری طبق تفاهم‌نامه تامین خواهد شد و امیدواریم با همکاری و کار مشترک بتوانیم وضعیت ساکنان مناطق حاشیه  شهر را از نظر توانمندسازی نیروی انسانی و از نظر کالبدی ارتقا دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha