• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99032717279
  • خبرنگار : 50024

طلاق، بیکاری و خشونت خانگی رایج‌ترین آسیب‌های اجتماعی در مناطق حاشیه‌ای

طلاق، بیکاری و خشونت خانگی رایج‌ترین آسیب‌های اجتماعی در مناطق حاشیه‌ای

ایسنا/البرز مدیرکل بهزیستی البرز گفت: بسیاری به امید یافتن کار مناسب، بهبود شرایط زندگی، رفع تضاد طبقاتی و ... از شهرها و روستاهای دیگر وارد البرز می‌شوند و به دلیل عدم توان مالی برای خرید یا اجاره منزل چاره‌ای جز سکونت در مناطق حاشیه‌ای ندارند.

اسدلله حیدری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تا کنون ۳۱ نقطه حاشیه نشین در البرز شناسایی شده که بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار نفر در این نقاط سکونت دارند.

وی با بیان اینکه حاشیه نشینی یکی از مهمترین موانع توسعه شهرهای امروزی است، توضیح داد: متاسفانه این مناطق آبستن بسیاری از آسیب‌های اجتماعی هستند.

وی اضافه کرد: طبق گزارش‌های ارسال شده از طریق اورژانس اجتماعی البرز، طلاق، بیکاری، خشنونت خانگی و فقر فرهنگی رایج‌ترین آسیب‌های اجتماعی در مناطق حاشیه‌ای البرز است.

این مسئول تاکید کرد: بسیاری به امید یافتن کار مناسب، بهبود شرایط زندگی، رفع تضاد طبقاتی و ... از شهرها و روستاهای دیگر وارد البرز می‌شوند و به دلیل عدم توان مالی برای خرید یا اجاره منزل چاره‌ای جز سکونت در مناطق حاشیه‌ای ندارند.

وی اضافه کرد: متاسفانه توزیع امکانات در مناطق حاشیه‌ای مناسب نیست و زیرساخت‌های این فضاها به طور متوازن رشد نکرده که این امر هم به افزایش آمار آسیب اجتماعی در این محدوده‌ها کمک می‌کند.

حیدری تاکید کرد: بی سوادی والدین و بیکاری فرزندان در مناطق حاشیه‌ای مشکلی است که آسیب‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی را به دنبال دارد به همین دلیل دستگاه‌های متولی باید با حساسیت بیشتری به وضعیت ساکنان مناطق حاشیه ای توجه داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی البرز اضافه کرد: بهزیستی برای متعادل سازی فرهنگ حاشیه نشینی در البرز از سنین پایین و از کودکان شروع کرده و در حال حاضر ۶۹ مهد کودک در این مناطق فعالیت دارد که بهزیستی شهریه کودکانی که والدینشان توان پرداخت شهریه را ندارند متقبل می‌شود و در روز برای جلوگیری از ایجاد سوء  تغذیه در میان کودکان یک وعده غذای گرم در بین آنها توزیع می کند.

وی گفت: نکته مهم برای جلوگیری از از افزایش آسیب‌های اجتماعی در مناطق حاشیه‌ای، توانمند سازی ساکنان این مناطق و آگاه‌سازی آنان در مسائل مختلف است که این امر تنها از عهده بهزیستی بر نمی‌آید و سایر دستگاه‌ها هم باید سهم خود را ادا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha