• دوشنبه / ۲ تیر ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99040201020
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

ساخت دو شهرک ویژۀ صنایع‌دستی در اصفهان

ساخت دو شهرک ویژۀ صنایع‌دستی در اصفهان

ایسنا/اصفهان رئیس اتحادیۀ صنایع‌دستی استان اصفهان دربارۀ چندوچون ساخت دو شهرک ویژۀ کارگاه‌های صنایع‌دستی در این شهر توضیحاتی را بیان کرد و خطاب به فعالان این حوزه گفت: بالاخره دیده شدید.

عباس شیردل در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اصفهان در جهان به‌عنوان شهر خلاق صنایع‌دستی شناخته‌شده اما هنرمندان صنایع‌دستی آن در نقاط مختلف شهر به‌صورت پراکنده مشغول فعالیت‌اند و به همین دلیل دانشجویان داخلی و خارجی که می‌خواهند روی یک ‌رشتۀ مشخص تحقیق و پژوهش کنند، همیشه با مشکل روبرو هستند.

وی ادامه داد: نظر به مشکلاتی از این دست، چند ماه پیش درخواست ایجاد شهرکی ویژۀ فعالیت کارگاه‌های صنایع‌دستی را مطرح کردیم و محمد مجیری، مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان پذیرفت که فضایی را در ارغوانیه به این کار اختصاص بدهد.

رئیس اتحادیه صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: خوشبختانه مسعود قاسمی، مدیر هنر دوست منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان نیز قصد دارد برای تجمیع هنرمندان خاتم این منطقه، شهرکی ویژه خاتم‌سازان در محدودۀ شش راه ایجاد کند و  امیدواریم که به‌زودی کلنگ ساخت این دو شهرک به زمین‌خورده شود.

شیردل با اشاره به اینکه مکان ایجاد این دو شهرک با مشورت اتحادیۀ صنایع‌دستی انتخاب‌شده، خاطرنشان کرد: گردشگری و صنایع‌دستی از هم جدا نیستند و این شهرِ مقصد است که تعیین می‌کند گردشگر کجا برود یا برای چه چیزی پول خرج کند؛ وقتی کارگاه‌های تخصصی صنایع‌دستی یک جا جمع باشد، آن مکان هر جا که باشد به‌راحتی می‌توان گردشگر را به آن سمت هدایت کرد.

وی زمان شروع ساخت این دو شهرک را منوط به تأسیس یک تعاونی با حضور فعالان صنایع‌دستی برای سرمایه‌گذاری دانست و تأکید کرد: شهرداری اصفهان نیز قطعاً در این مسیر چه برای تهیه زمین و مجوزها و چه برای تغییر کاربری و ساخت به ما کمک می‌کند و انشالله یک حرکت بسیار خوب در جهت ارتقای صنایع‌دستی استان شکل خواهد گرفت.

رئیس اتحادیه صنایع‌دستی استان اصفهان یادآور شد: هر کشوری که یکی از رشته‌های صنایع‌دستی ما را داشته باشد چنان برای این هنر تبلیغ می‌کند که هزاران گردشگر از گوشه و کنار جهان به آنجا سرازیر شوند و ما هم هنرمندان بسیاری داریم که تنها راه نفس کشیدنشان وجود گردشگر است.

شیردل تصریح کرد: در حال حاضر هم تجارت  B۲B (بنگاه به بنگاه) و هم تجارت B۲C (بنگاه به مصرف کننده)  قطع است و همه می‌دانیم این گردشگران داخلی و خارجی هستند که می‌توانند بخش اعظم مشکلات جامعه هنری صنایع‌دستی را حل کنند.

 وی ضمن تشکر از توجه مدیر منطقه ۱۵ و مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری اصفهان گفت: هنرمندان حوزه صنایع دستی بعد از شیوع ویروس کرونا در لاک خودشان فرورفته بودند و خوشحالم که بالاخره یک ‌نهاد برای ساماندهی به وضعیت آن‌ها آستین بالا زد. خوب است که این هنرمندان بدانند بالاخره دیده شدند بلکه با امید بیشتری در راه خود قدم بردارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha