• دوشنبه / ۲ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99040201078
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

فرماندار خبرداد:

فعالیت ۱۷ مرکز نوبت دهی الکترونیکی تست کرونا در بندرعباس

فعالیت ۱۷ مرکز نوبت دهی الکترونیکی تست کرونا در بندرعباس

ایسنا/هرمزگان فرماندار شهرستان بندرعباس گفت: تعداد مراکز تست کرونا از روز شنبه هفته جاری از ۸ مرکز به ۱۷ مرکز افزایش یافته است و بصورت غیرحضوری و الکترونیکی نوبت دهی انجام می شود.

عزیزاله کناری صبح امروز(دوم تیرماه) در جمع خبرنگاران، افزود: با توجه به ازدحام شهروندان در مراکز تست کرونا و نارضایتی آن‌ها از شرایط موجود، تعداد این مراکز افزایش یافت و شهروندان می‌توانند به نزدیک‌ترین مرکزی که به آن‌ها نوبت داده شود، در موعد مقرر مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: با فعالیت این ۹ مرکز، نواقص این بخش برطرف می‌شود و مردم می‌توانند به‌صورت غیرحضوری نوبت بگیرند و مراجعه کنند.

همچنین رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس نیز گفت: با توجه به دغدغه فرماندار به‌عنوان ریاست شورای سلامت و ستاد کرونای شهرستان و گلایه‌های شهروندان از شلوغی مراکز نمونه‌گیری و در راستای دسترسی آسان‌تر  شهروندان به این مراکز ، تعدادشان افزایش یافت.

یحیی میرزاده اظهار کرد: با افزایش خدمات آزمایشگاهی، تشخیصی و درمانی، از ورود بیماران به بیمارستان‌ها کاسته می‌شود.

وی ادامه داد: ۹۰ درصد از بیماران مثبت کرونا در حوزه مراکز بهداشتی، شناسایی، مراقبت و قرنطینه خانگی می‌شوند و به همین دلیل خوشه‌های خانوادگی و... را توانستیم شناسایی کنیم.

میرزاده افزود: تمام شهروندان دارای پرونده الکترونیکی سلامت هستند و از طریق سایت salamat.G۰v.ir  می‌توانند وارد سایت شوند و علائمشان را ثبت کنند و در صورت نیاز همکاران مرکز ۴۰۳۰ با آن‌ها تماس گرفته و نوبت‌دهی را در نزدیک‌ترین محل به سکونتشان می‌دهند.

رئیس مرکز شهرستان بندرعباس گفت: در مراکز بهداشتی درمانی سورو، شهید کاتبی ۶۰۰ دستگاه، پیامبر اعظم(ع) مسکن مهر، اسلام‌آباد، سید جمال‌الدین اسدآبادی چهارراه مرادی، تختی در درخت سبز، شاهد در دوراهی ایسینی، سیدالشهدا در نیایش۴  کوی نیایش، رسالت در مهرگان، سیدمظفر(ع) جنب بیمارستان امام رضا علیه‌السلام، سعادت کنار دانشکده بهداشت، ۲۲بهمن، خلیج‌فارس در گلشهر جنوبی میدان ۹دی، شهرک توحید و جزیره هرمز تست گیری انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه ساعت کار این مراکز از هفت ونیم صبح تا ۱۵ است، خاطرنشان کرد: مراکز نمونه‌گیری  روستایی در بخش‌های فین، قلعه قاضی  و تخت و مراکز پرجمعیت ایسین و تازیان به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.

وی بیان کرد: در مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی دارو توزیع‌شده است تا بیماران علامت‌دار  که پرخطر نیستند زیر نظر پزشک درمانش را شروع کنند و دو هفته قرنطینه شوند.

میرزاده از شهروندان خواست از طریق تلفن ۳۱۱۸ تخلفات بهداشتی، نزدن ماسک، عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و... در صنوف، ادارات، اماکن عمومی، کارخانه‌ها و... را اطلاع دهند.

وی در خصوص دریافت پاسخ آزمایش هم گفت: به‌صورت پیامکی به افرادی که تست داده‌اند، اطلاع‌رسانی شده و همچنین به‌صورت تلفنی پاسخ داده می‌شود.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: ۸۰ درصد بیماران کرونایی نیاز به درمان ندارند، ۱۵ درصد علامت‌دار و ۵ درصد وخامت شدیدی و نیاز به بستری دارند و البته بیماران نیاز به درمان نباید سهل‌انگاری کنند و درمانشان را به تأخیر بیندازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha