"آرش مصلح" افزود: در صورت به بهرهبرداری رسیدن این طرح ها مشکل اشتغال، کشاورزی صنعت و شرب و مهتر از همه کنترل سیلابها حل میشود و آینده نویدبخشی در انتظار استان خواهد بود چرا که آب زیربنای توسعه همهجانبه است و همه دولتها در این پروژهها سهم دارند که جای تشکر دارد.
وی با اشاره به انتقال آب از سد کوثر به شهر لیکک تصریح کرد: این پروژه سال ۹۰ کلنگزنی شد و از پروژههای بزرگ و مهم آبی جنوب کشور به شمار میرود.
سرپرست شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این طرح برای ۸۵ هزار جمعیت شهر بهمئی و مسیرهای اطراف پیشبینی شده اظهار کرد: ۳۰۰ واحد تولیدی شامل مرغداری، گاوداری کارخانجات کوچک و بزرگ از این طرح بهرهمند میشوند و امنیت شغلی پایداری در منطقه ایجاد میشود.
مصلح با اشاره به پیشرفت ۴۰ درصدی این پروژه تاکید کرد: از ۵۵ کیلومتر خط انتقال حدود ۵۰ درصد لولهگذاری انجام گذاری شده است و پایان سال ۱۴۰۰ آب تصفیه شده به مردم لیکک میرسد.
وی با اشاره به سایر پروژه های در حال اجرای استان، بیان کرد: سد تنگ سرخ بزرگترین و مهترین پروژه استان به لحاظ اهداف است تنها سدی در استان است که منابع شرب، کشاورزی و صنعتی شهرستان بویراحمد را تامین سیلابهای پایین دست را مهار میکند.
سرپرست شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سال ۹۸ سیلاب حدود ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت به مردم، مزارع پرورش ماهی و کشاورزان در کنار رودخانه بشار وارد کرد، اگر این سد زودتر ساخته میشد به هیچ وجه این حجم از خسارات را شاهد نبودیم.
مصلح تصریح کرد: سد تنگ سرخ آب پایدار یاسوج و مناطق در مسیر، آب کشاورزی سروک تا منطقه کالوس، شهرکهای صنعتی که هماکنون با مشکل آب مواجه هستند، دانشگاهها، تیپ ۴۸ فتح، مناطق صنعتی مجاور شهر همه تامین خواهد شد و در حوزه گردشگری هم تاثیرگذار است.
وی اظهار کرد: این سد تنها سدی است که بین مرکز یاسوج و شیراز قرار دارد که بخشی از آب مخزن ۱۲۰ میلیون متر مکعبی مازاد بر مصرف استان از طریق فروش آب به شهر شیراز در مواقع بحرانی تامین میشود اولویت خود استان است.
سرپرست شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیشرفت ۳۳ درصدی پروژه سد تنگ سرخ تاکید کرد: مرداد ماه عملیات انحراف آب انجام میشود، ضمن اینکه تاکنون ۱۲ میلیارد از اعتبارات ملی تامین اعتبار شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد، مصلح بیان کرد: طرح آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر کهگیلویه و ۳۰۰ روستای مسیر با ۲۷ درصد پیشرفت، طرح انتقال آب از رودخانه مارون به اراضی دهدشت که ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار و چند طرح بزرگ تامین آب کشاورزی امامزاده جعفر و باشت از دیگر پروژههای آب منطقهای است.
انتهای پیام
سرپرست شرکت آب منطقهای استان:
اجرای ۲ هزار میلیارد تومان پروژه در بخش آب کهگیلویه و بویراحمد
ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دو هزار میلیارد تومان پروژه آب در استان اجرا و در حال مطالعه دارد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات