دکتر کرم یاری ظهر امروز دوشنبه ۲۳ تیرماه در نشست با خبرنگاران که به مناسبت هفته بهزیستی در محل سالن اجتماعات بهزیستی لرستان، برگزار شد، اظهار کرد: اصحاب رسانه چشم و گوش جامعه هستند و تکلیف سنگینی بر دوش دارند.
وی با بیان اینکه جامعه هدف سازمان بهزیستی اقشار نیازمند هستند و سن آنها از بدو تولد تا کهنسالی است، ادامه داد: نیازمند همکاری خیرین برای حمایت از مددجویان بهزیستی که هم نیازمند و هم بیمار و معلول محسوب میشود، هستیم.
مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: باید خدمات و امکانات و حمایتها از سازمان بهزیستی بیشتر و ویژهتر باشد تا خدمات بهتر و باکیفیتتری به آنان ارائه دهیم.
یاری درباره کودکان کار و خیابانی، بیان کرد: متولی کودکان کار ۱۲ دستگاه هستند که بهزیستی یکی از آنهاست و چون دارای مراکز شبه خانواده است ما را متولی میدانند درحالیکه ممکن است به علت ضعف معیشتی یا بد سرپرست بودن اقدام به کار کنند و علیرغم همه تلاشهایی که داشتیم راه بجایی نبردیم.
وی با بیان اینکه ۵۸۰ کودک کار و خیابانی در استان شناسایی کردیم که از این تعداد ۴۹ کودک خیابانی هستند، بیان کرد: ۲۱۷ نفر از آنان را تحت پوشش قرار دادیم و ماهیانه ۱۰۸ هزار تومان مستمری به آنان پرداخت میکنیم.
یاری گفت: متولی کودکان خیابانی بهزیستی است و چنانچه والد مؤثری نداشتند باید کارهای قانونی و قضایی آنان را انجام و در اختیار مراکز شبه خانواده سازمان بهزیستی قرار دهیم.
مدیرکل بهزیستی لرستان اظهار کرد: درآمد کودکان کار که سر چهارراه میایستند در استان بیش از یکمیلیون تومان در ماه بوده و این در حالی است که مستمری بهزیستی برای این افراد ۱۰۸ هزار تومان است.
وی افزود: دورههای آموزش فنی و حرفهای برای مادران آنها برگزار کردیم تا بتوانند حرفهای را یاد بگیرند.
یاری گفت: در حال حاضر سه مرکز نگهداری کودکان کار و خیابانی در استان داریم.
این مسئول افزود: علیرغم میل باطنی طرح جمعآوری این کودکان در استان ادامه دارد و کودکی که در این سن مزه پول را حس میکنند میتواند برای دریافت پول بیشتر سر از جاهایی در بیارند که بعداً تحت عنوان آسیب اجتماعی از آنها یاد میکنیم.
وی در خصوص ترک اعتیاد پدران این کودکان گفت: ترک اعتیاد داوطلبانه باشد درحالیکه ترک اجباری تأثیرگذار نیست.
مدیرکل بهزیستی لرستان اظهار کرد: فاز اول جمعآوری معتاد متجاهر را انجام دادیم و قرنطینه شدند.
انتهای پیام
نظرات