نجاهی در گفت و گو با ایسنا، گفت: حدود هشت روستای بخش جرگلان در ضلع جنوبی سد و سد چندیر در ضلع شمالی سد قرار دارد و روستاییان هنگام عبور و مرور باید ار عرض رودخانه موجود گذر کنند.
وی افزود: هنگام رهاسازی آب از سد، سطح اب رودخانه بالا آمده و مردم در فت و آمد از عرض رودخانه دچار مشکل می شوند و رفت و آمد آن ها مختل می شود.
نجاهی ادامه داد: از سوی دیگر پلی نیز وجود ندارد که مردم بتوانند در چنین موقعیتی از آن استفاده کنند.
وی تاکیدکرد: هنگام رهاسازی آب سد به رودخانه، رفت و آمد با خودروی سبک امکان پذیر نیست و رفت و آمد عملا توسط تراکتور انجام می شود.
بخشدار جرگلان خاطرنشان کرد: برخی از امکانات موجود در این منطقه به عنوان مثال مدارس در یک ضلع و یا خانه بهداشت و یا نانوایی در ضلع دیگر قرار دارد بنابراین چاره ای جزء رفت و آمد نیز وجود ندارد و همین امر در چنین مواقعی موجب نارضایتی مردم می شود.
وی با اشاره به اینکه برای حل این مشمل باید دو دهنه پل ساخته شود، گفت: یکی از پل ها به مرحله مناقصه رفت اما پیمانکاری شرکت نکرد و باید دوباره به مناقصه گذاشته شود.
به گفته نجاهی حداقل شش هزار نفر در روستاهای پایین دست سد چندیر در شهرستان مرزی راز و جرگلان زندگی می کنند که با رهاسازی آب این سد، دچار مشکل مذکور می شوند.
انتهای پیام
نظرات