• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99050201232
  • خبرنگار : 50187

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان اعلام کرد

راه اندازی سامانه ملی "امیدِ زندگی" در کرمان در زمینه مشاوره

راه اندازی سامانه ملی "امیدِ زندگی" در کرمان در زمینه مشاوره

ایسنا/کرمان مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: سامانه ملی "امید زندگی" به صورت اختصاصی کار خود را در کرمان از هفته آینده آغاز خواهد کرد و قابلیت های بالائی دارد و عمده کار این سامانه درخصوص مشاوره است و در کل کشور به متقاضیان ارائه خدمت می کند.

"میثم پاریزی" امروز دوم مردادماه در جلسه ساماندهی امور جوانان استان کرمان اظهار کرد: ۱۳۵ سازمان مردم نهاد در استان اعتبارنامه خود را از اداره کل ورزش و جوانان دریافت کرده اند که متناسب با توانمندی در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، علمی و مذهبی فعالیت می کنند و تاثیرات زیاد و اقدامات مثبت و موثری در حوزه های در اجتماعی و فرهنگی داشته اند.

وی با اشاره به همکاری سازمان های مردم نهاد در سیل جنوب استان، افزود: در ایام شیوع کرونا و اجرای رزمایش همدلی، بیش از ۱۰ هزار بسته معیشتی در استان کرمان توسط سمن ها تهیه و توزیع شد و همچنین در تهیه و توزیع بسته های بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده اقداماتی صورت گرفته است.

پاریزی در ادامه با اشاره به هفته ازدواج تصریح کرد: سامانه ملی "امید زندگی" به صورت اختصاصی کار خود را در کرمان از هفته آینده آغاز خواهد کرد و قابلیت های بالائی دارد و عمده کار این سامانه درخصوص مشاوره است و در کل کشور به متقاضیان ارائه خدمت می کند.

به گزارش ایسنا، دکتر"محمدجواد فدائی" استاندار کرمان نیز در این جلسه با اشاره به فرهنگ مشورت و مشاوره اظهار کرد: اینکه اعتقاد داشته باشیم برای هر کاری نیاز به مشاوره داریم یا چقدر می توانیم متکی به داشته ها و دانسته های خود عمل کنیم، یک امر فرهنگی است و تنها مربوط به ازدواج نیست و در زمینه های دیگر نیز عمومیت دارد.

وی افزود: سامانه مشاوره "امید زندگی" سامانه خوبی است و در سراسر کشور می توانند از خدمات این سامانه استفاده کنند.

فدائی تصریح کرد: در بحث ازدواج و کاهش ازدواج در مرحله اول ذهن ما سراغ مسائل اقتصادی و اشتغال می رود در حالی که اینگونه نیست و باید یک کار تحقیقاتی در استان صورت بگیرد تا با اطلاعات کامل مشخص شود تمرکز بر چه موضوعاتی باشد.

وی با اشاره به اینکه در سال ۹۸ وضعیت ازدواج در استان کرمان نسبت به سال های قبل بهتر بوده، تصریح کرد: به طور کلی از سال ۹۵ تا ۹۸ روند ازدواج کاهشی بوده اما این روند کند شده و سال ۹۸ نسبت به ۹۷ یک درصد کاهش ازدواج داشته ایم.

استاندار کرمان با اشاره به لزوم بررسی عوامل موثر در کاهش ازدواج و برنامه ریزی برای آن بیان کرد: می توانیم در زمینه جایگاه قانونی برای الزام به مشاوره قبل از ازدواج در استان راهکاری پیدا کنیم اما شاید این الزام به تنهائی کافی نباشد و باید فرهنگ مشاوره را ترویج کنیم و از سوی دیگر زوجین نیز باید احساس نیاز بکنند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه اعلام شد ۹۱ درصد متقاضیان معادل ۳۴ هزار نفر در سال گذشته در استان کرمان موفق به دریافت وام ازدواج شده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha