• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۷:۳۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99051208939
  • خبرنگار : 71604

یک پژوهشگر آمریکایی ابداع کرد

روش جدیدی برای افزایش کیفیت محصولات چاپ سه‌بعدی

روش جدیدی برای افزایش کیفیت محصولات چاپ سه‌بعدی

یک پژوهشگر آمریکایی، روش جدیدی را برای چاپ سه‌بعدی ابداع کرده است که می‌تواند کیفیت محصولات تولید شده با این روش را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، یکی از پژوهشگران "دانشگاه ماساچوست در لوول"(UMass Lowell)، یک روش جدید چاپ سه‌بعدی برای ساخت ابزار گوناگون ابداع کرده است. ابزار بادوام پزشکی و قطعات محکمی که برای هواپیماها و خودروها ساخته می‌شوند، تنها بخشی از محصولاتی هستند که تولید آنها با این روش چاپ سه‌بعدی صورت می‌گیرد.

موادی مانند پلاستیک، فلزات و موم معمولا در چاپگرهای سه‌بعدی مورد استفاده قرار می‌گیرند تا برای ساخت محصولات و قطعات گوناگون به کار بروند. ابزاری که با چاپ سه‌بعدی پلاستیک ساخته می‌شوند، محصولات گوناگونی از اسباب‌بازی گرفته تا پهپاد را در بر می‌گیرند. اگرچه ارزش بازار این چاپگرهای سه‌بعدی، حدود چهار میلیارد دلار تخمین زده شده و رو به رشد است اما چالش‌هایی نیز در زمینه تولید سریع اشیا و حفظ استحکام آنها وجود دارد. به همین دلیل، "دیوید کازمر"(David Kazmer)، پژوهشگر دانشگاه ماساچوست در لوول، روش جدیدی را برای چاپ سه‌بعدی ارائه داده است.

کازمر در این روش موسوم به "چاپ تزریقی"(injection printing)، عناصر چاپ سه‌بعدی و قالب‌گیری تزریقی را به کار می‌گیرد. ادغام این دو روش، میزان تولید چاپ سه‌بعدی را افزایش می‌دهد و قدرت محصولات را تقویت می‌کند.

به گفته کازمر، این روش جدید، سرعت تولید محصولات را تا سه برابر روش‌های متداول افزایش می‌دهد.

کازمر در این باره گفت: این روش جدید، کیفیت تولید قطعات را به صورت قابل توجهی افزایش می‌دهد و از میزان شکاف و ترک‌خوردگی آنها می‌کاهد؛ در نتیجه قدرت قطعات تولید شده افزایش می‌یابد. این روش جدید، بسیار مقرون به صرفه است و می‌توان از آن در چاپگرهای سه‌بعدی کنونی نیز استفاده کرد.

این پژوهش، در مجله "Additive Manufacturing" به چاپ رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha