• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99051410540
  • منبع : نمایندگی کردستان

نماینده ولی فقیه در استان کردستان:

روحانیون همیشه مرجع دینی و معتمد مردم هستند

روحانیون همیشه مرجع دینی و معتمد مردم هستند

ایسنا/کردستان نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه روحانیون همیشه مرجع دینی و معتمد مردم هستند، گفت: از آن جا که روحانیون از میان مردم بوده و از خود مردم هستند باید برای گرایش مردم به دین از توان روحانیون بهره برد.

آیت الله سید محمد حسینی شاهرودی امروز(14مرداد) در جریان دیدار معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی، اظهار کرد: در رویکرد جدید سازمان تبلیغات اسلامی اتفاقات و تغییرات ارزشمندی در حال وقوع است.

وی با اشاره به اینکه روحانیون همیشه مرجع دینی و معتمد مردم بوده و هستند، افزود: از آن جا که روحانیون از میان مردم بوده و از خود مردم هستند باید برای گرایش مردم به دین از توان روحانیون بهره برد.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان بیان کرد: سازمان تبلیغات رسالت بزرگی بر عهده دارد که نه تنها باید خود در حوزه انتشارات اسلامی، فعالیت‌های قرآنی، تبلیغات دینی باید کار کند، باید در راستای ورود روحانیون به فعالیت‌های فرهنگی دینی و پوشش دادن مناطق مختلف تلاش کند.

آیت الله حسینی شاهرودی با تاکید بر اینکه سازمان تبلیغات اسلامی باید از ظرفیت مساجد، فضای مجازی، روحانیون مستقر و ماموستاها استفاده کند، ذکر کرد: سازمان باید در حوزه فضای مجازی فعال تر باشد و دامنه ارتباطات خود را بیشتر کند.

وی عنوان کرد: علاوه بر ایجاد فضایی برای روحانیون شرایط حضور روحانیون در صحنه را برای تبلیغ دین باید فراهم کنیم.

نماینده ولی فقیه در کردستان افزود: باید سازمان برنامه‌هایی داشته باشد تا بتواند در شرایط بحرانی از حضور روحانیون بهره ببرد که این مهم نیاز به برنامه‌ریزی، پیش‌بینی بودجه‌ای و پشتیبانی‌هایی از جمله تعامل با ستاد اجرایی است که باید مورد توجه قرار دهد.

آیت الله حسینی شاهرودی بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی باید مدافع امور دینی، مدافع طلبه‌ها و هنرمندان صاحب آثار ارزشمند هنری باشد تا دشمن نتواند افکار هنرمندان و سایر اقشار جامعه در عرصه تبلیغ دینی را به بیراهه نبرد.

وی با بیان اینکه دشمن از فعالیت نظامی ناامید شده است، افزود: اکنون سازمان تبلیغات اسلامی خط مقدم فرهنگی است که باید برای مقابله با دشمنان و مدیریت فعالیت‌های فرهنگی دینی فعالیت کند.

محمد روح‌الامینی، معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: تصویر سازی رسانه‌ای علیه طلبه‌ها بین مردم نباید موجب سلب اعتماد شود چرا که طلبه‌ها در مواقع مختلف از جمله سیل گلستان به کمک شتافتند.

وی با اشاره به اینکه افرادی‌که کارهای پایش و افکارسنجی انجام می‌دهند تفاوت و تغییر مثبت مردم نسبت به طلبه‌ها را باید مورد توجه قرار دهند، گفت: باید هماهنگی بین دستگاهی برای حمایت از طلبه‌ها دیده شود.

معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی ذکر کرد: نیاز است هر استان براساس اقتضائات خود از توان و ظرفیت طلبه‌ها استفاده ببرد.

روح‌الامینی اظهار کرد: به دنبال هم‌افزایی با نهادهای انقلابی و فرهنگی هستیم و سعی داریم تعاملات بیشتری بین سازمان با نهادهایی همچون ستاد اجرایی، بنیاد علوی، کمیته امداد و غیره داشته باشیم.

وی افزود: دغدغه ما داشتن هم‌افزایی بیشتر است و به دنبال تقویت فعالیت‌های همسو هستیم.

معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: ۴۰۰ خانه عالم در کشور فعال است که در کردستان می‌توان این خانه‌ها را به سمت خانه‌های قرآنی ببریم تا استعدادهای قرآنی استان از این فضاهای فرهنگی بهره ببرند.

حجت‌الاسلام احمد حاتمیان مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز بیان کرد: تکثر زیادی در حوزه نهاد فرهنگی دینی وجود دارد که موجب از هم گسیختگی و نابسامانی فرهنگی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سازمان به دنبال تحقق گام دوم تبلیغ است، عنوان کرد: باید ساماندهی و انسجامی بین نهادهای فرهنگی برای راهبری و مدیریت یکپارچه فرهنگی و دینی وجود داشته باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان تصریح کرد: رهبری واحدی برای ساماندهی وضعیت فرهنگی استان نیاز است و نگاه رییس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در سطح کلان برهمین اساس است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز گفت: کمک رسانی به مردم و همدردی با آنها از فعالیت های ستاد اجرایی است و بر همین اساس باید تشکیلات ستاد اجرایی و اهداف آن بیشتر به جامعه معرفی شود.

حجت‌الاسلام احمد حاتمیان افزود: سازمان با فراگیر بودن فعالیت‌ها در راستای کمک به شناساندن فعالیت‌ها و اهداف ستاد اجرایی کمک کند و تعاملات بیشتری با این ستاد داشته باشد.

وی اعلام کرد: با وجود کمبود اعتبارات اما با سرمایه اجتماعی و همت بلندی که سازمان تبلیغات اسلامی دارد در راستای دستیابی به اهداف مقدسی تلاش می‌کند که جزو رسالت‌های این ارگان است.

وی از ستاد اجرایی فرمان امام خواست در راستای تعمیر و تجهیز خانه‌های عالم فرسوده در استان تبلیغات اسلامی را یاری کند.

مهدی طالبی، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان کردستان نیز در این دیدار گفت: سعی بر این است که برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز تلاش کنیم و ستاد احسان را در این راستا راه‌اندازی شد.

وی اعلام کرد: طلاب در استان کردستان باید میدان‌دار فعالیت‌ها باشند و این مهم نیازمند هم‌افزایی است.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان کردستان، با بیان اینکه در راستای احداث پروژه‌های عمرانی نیز تلاش‌هایی در استان شده است، گفت: ساخت مدرسه، خانه عالم در مناطق محروم و روستایی از جمله فعالیت‌هایی است که انجام شده است.

وی بیان کرد: اهدای جهیزیه با کمک سازمان تبلیغات اسلامی به زوجین جوان از جمله اقداماتی است که برای ایجاد تعامل و هم‌افزایی این دو نهاد انجام شده است.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان کردستان خاطر نشان کرد: استفاده از ظرفیت جوانان در ارایه ایده‌های نو و مناسب برای توسعه فعالیت کشور و استان باید مورد توجه باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha