• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۹:۴۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99051410815

معاون رئیس جمهور:

تحقق اقتصاد دانش‌بنیان مستلزم توسعه سرمایه‌گذاری خطرپذیر است

تحقق اقتصاد دانش‌بنیان مستلزم توسعه سرمایه‌گذاری خطرپذیر است

ایسنا/یزد معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان این‌ که تحقق اقتصاد دانش‌بنیان مستلزم توسعه سرمایه‌گذاری خطرپذیر است، ظرفیت علم و فناوری در استان یزد را فوق العاده خواند.

«سورنا ستاری» عصر امروز سه شنبه ۱۴ مردادماه در پایان سفر یک روزه خود به یزد با حضور در جمع خبرنگاران این استان با بیان این‌ که در حال حاضر ۵۳۰۰ شرکت دانش بنیان در سطح کشور مشغول فعالیت هستند، اظهار کرد: ایجاد و تقویت اکوسیستم اقتصاد دانش بنیان مهمترین هدف سفرهای استانی است.

وی افزود: برای ایجاد اقتصاد دانش بنیان همه عناصر نظام باید در کنار هم کار کرده و مسیر توسعه اقتصادی کشور را از نفت به نیروهای انسانی و نخبه بومی متمرکز کنند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور فعالیت بیش از ۳۰۰ مرکز نوآوری و بیش از شش هزار استارتآپ فعال را از جمله ظرفیت‌های نوآوری در ایران اسلامی دانست و گفت: توسعه اقتصادی در فرهنگ اقتصاد دانش بنیان مستلزم توسعه سرمایه‌گذاری خطر پذیر است.

ستاری ایجاد نواحی نوآوری در شهرها را از دیگر بایدهای لازم برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان عنوان و تصریح کرد: اقتصاد دانش بنیان در حقیقت اقتصاد کسانی است که سرمایه خود را ذهن نگهداری می کنند نه در جیب.

وی در مورد خود از وضعیت کنونی استان یزد، خاطرنشان کرد: حوزه دانشگاهی و فناوری استان یزد از سال ۹۲ تاکنون پیشرفت خوب و قابل قبولی داشته و این بیانگر ظرفیت بالای علمی و آموزشی در این استان است.

معاون رئیس جمهور با بیان این‌که دانشگاه‌ها باید نسبت به خروجی خود احساس مسئولیت کنند، اظهار کرد: درس خواندن برای ایجاد اشتغال و ایجاد ارزش افزوده است.

ستاری ظرفیت علم و فناوری در استان یزد را فوق العاده دانست و بیان کرد: وضعیت فعلی یزد در حوزه فناوری بیانگر وجود دیدگاه‌های قوی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در دهه ۸۰ میلادی استان یزد است.

این مسئول اقتصاد دانش بنیان را تنها مسیر توسعه کشور در آینده عنوان کرد و افزود: توجه به ظرفیت‌های انسانی برای توسعه اقتصادی رمز موفقیت و توسعه کشور در آینده است.

وی تقویت و سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت‌های فناوری استان یزد را ضروری دانست خاطرنشان کرد: ظرفیت استان یزد در حوزه فناوری و نوآوری مسولیت مسئولان ارشد کشور را در قبال این استان سنگین تر کرده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور حمایت از راه‌اندازی کارخانه و نواحی نوآوری یزد، سرمایه‌گذاری در دانشگاه و توسعه صندوق پژوهش و فناوری استان را از جمله برنامه‌های حمایتی خود از استان یزد دانست و بیان کرد: فاصله گرفتن اقتصاد دانش بنیان از بدنه دولت تضمین کننده سلامت این نظام اقتصادی در برابر فسادهای مختلف است.

وی فساد را نتیجه نظام های اقتصادی چاق و زیرزمینی عنوان کرد و گفت: وجود قوانین مشترک و متناقض از دیگر دلایل وجود فساد در نظام های اقتصادی است.

این مسئول در پایان با بیان این‌که دولتها باید ریسک سرمایه گذاری در حوزه اقتصاد دانش بنیان را را پایین بیاورند و نه این که خودشان سرمایه گذاری کنند، تأکید کرد: اقتصاد دانش بنیان باید از رانت دولتی فاصله داشته باشد و توسعه این مهم مستلزم ریسک بخش خصوصی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha