• شنبه / ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ / ۲۳:۴۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99051813259

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان:

کرمانی‌ها از تسهیلات مشاغل آسیب دیده از شیوع کرونا استقبال نکرده اند

کرمانی‌ها از تسهیلات مشاغل آسیب دیده از شیوع کرونا استقبال نکرده اند

ایسنا/کرمان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به اینکه ۱۴ هزار کارگاه در استان کرمان در سامانه "کارا" تاکنون ثبت نام کرده اند اظهار کرد: ۵۲ هزار کارگاه بیمه شده و با تعداد کارگاه هایی که کد بیمه ای ندارند، حدود ۱۰۰ هزار کارگاه می توانند در این ساماهن ثبت نام کرده اند که انتظار می رود در روزهای باقی مانده از این شرایط اختصاص یافته، بیشتر استفاده شود.

"رضا اسماعیلی" شامگاه شنبه ۱۸ مردادماه در جمع خبرنگاران درباره تسهیلات مشاغل آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا در استان کرمان اظهار کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا در ایران و استان کرمان، خیلی از کسب و کارها تحت تاثیر این مسئله قرار گرفتند که در این میان اصناف و رسته های گردشگری در استان کرمان بیشترین آسیب را دیده اند.

وی با اشاره به اینکه دستورالعمل های متعددی برای کمک به مشاغل آسیب دیده از شیوع کرونا توسط وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی دیده شده است افزود: پرداخت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا با نرخ ۱۲ درصد و بازپرداخت ۲۴ ماهه با مدت خواب سه ماهه یکی از این بسته های حمایتی است که این تسهیلات ۱۴ رسته و ۵۲۰ زیردسته را حمایت خواهد کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان افزود: این ۱۴ رسته شامل تولید و توزیع غذاهای آماده، گردشگری (بیشترین آسیب را این قشر در استان کرمان دیده اند)، حمل و نقل عمومی، حمل و نقل درون شهری، دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی، تولید و توزیع پوشاک، تولید و توزیع کیف و کفش، مراکز توزیع آجیل و خشکبار، مراکز و باشگاه های ورزشی، مراکز و مجمتع علمی، فرهنگی و رسانه ای، مراکز توزیع و تولید صنایع دستی، موسسات خصوصی دارای پرونده های بهره برداری از وزارت بهداشت، آموزش های رانندگی، سالن های آرایشگاهی و واحدهای پرورش مرغ گوشتی؛ خواهد بود که بیشترین آسیب را از شیوع این ویروس دیده و شامل تسهیلات کرونایی خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه برای این تسهیلات، ۳ ماه تنفس داده شده است افزود: بازپرداخت این تسهیلات ۲ ساله و با سود ۱۲ درصد بوده که معتقدیم به رونق و سود کسب و کارها می تواند کمک کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به اینکه شرایط از سوی کشور و استان در نحوه دریافت و پرداخت این تسهیلات تسهیل شده است اظهار کرد: ۸۵ هزار صنف در کرمان وجود دارد که بیشترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا دیده اند که اکثر این صنف ها نیز کد کارگاهی نداشتند که دستورالعمل جدید وزارت کار به منظور حمایت از کسانی که بیمه شده نداشته و کد کارگاهی ندارند، ارائه شده است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه در استان کرمان لیست ۳۳ هزار واحد مشمول دریافت این تسهیلات از سوی دستگاه های مربوطه تهیه شده اظهار کرد: ۱۱۴۰ میلیارد میزان اعتبار اختصاص داده شده به استان کرمان برای پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا است که تاکنون ۲۴۰ میلیارد تومان ثبت نام شده است.

وی به تشریح دلایل عدم استقبال از این نوع تسهیلات در کرمان اشاره کرد و گفت: یکی از این ایرادها مربوط به سامانه "کارا" بود که هم اکنون نواقص این سامانه برطرف شده است ضمن آنکه شاید اطلاع رسانی مناسبی نیز در این راستا به خوبی صورت نگرفته باشد.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به اینکه ۱۴ هزار کارگاه در استان کرمان در سامانه "کارا" تاکنون ثبت نام کرده اند اظهار کرد: ۵۲ هزار کارگاه بیمه شده و با تعداد کارگاه هایی که کد بیمه ای ندارند، حدود ۱۰۰ هزار کارگاه می توانند در این ساماهن ثبت نام کرده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha