• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99052014830
  • خبرنگار : 50210

یک مسئول:

استان مرکزی می‌تواند پایلوت تعمیر ماشین آلات راهداری باشد

استان مرکزی می‌تواند پایلوت تعمیر ماشین آلات راهداری باشد

ایسنا/مرکزی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: بودجه راهداری استان نسبت به ابتدای سال، 40 درصد افزایش یافته است.

علی زندی فر بیستم مردادماه در نشست مطبوعاتی به مناسبت روز خبرنگار با بیان اینکه حجم کاری در حوزه حمل و نقل و راهداری بسیار زیاد است، تصریح کرد: در روزهای کرونایی شاید اسمی از مجموعه راهداری به میان نیامد، اما این اداره کل همچنان خدمات گسترده خود را با قدرت ارائه کرد. 75 محور اصلی، فرعی و شریانی در روزهای اوج بیماری توسط مجموعه راهداری مسدود شد و حتی برای ایجاد ایست بازرسی نیز اقدامات لازم به انجام رسید و اجازه داده نشد که کوچکترین خللی در برنامه های کاری ایجاد شود.

وی با تاکید بر اینکه در طول ماه های گذشته به هیچ عنوان اجازه داده نشد که در جابجایی کالای اساسی خلل و مشکلی بروز کند، گفت: تمامی برنامه ها در آرامش و سکوت به انجام رسید، بیشترین حجم کالای اساسی از بندر امام حمل شد و در حال حاضر ذخیره خوبی از کالای اساسی وجود دارد.

زندی فر گفت: با وجود اینکه مجتمع های خدماتی و رفاهی ضرر و زیان بسیاری متحمل شدند، اما هیچ گونه اتفاق خاصی درخصوص خدمت رسانی آنها رخ ندارد و تیم های نظارتی به صورت مستمر شرایط را رصد می کنند.

وی دغدغه اصلی مجموعه راهداری استان مرکزی را حفظ ایمنی در جاده ها دانست و افزود: تمام تلاش ما این است که نقاط مستعد و حادثه خیز شناسایی و رفع مشکل درخصوص آنها صورت گیرد. در شرایط عادی میزان تردد از محورهای مواصلاتی استان مرکزی بین 500 تا 600 هزار وسیله نقلیه است که در روزهای خاص و تعطیلات به یک میلیون تردد هم می رسد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی با بیان اینکه رفاهیات براساس عملکرد در حوزه ایمنی تعیین می شود، گفت: از ابتدای سال 99 تاکنون 132 کیلومتر شیب شیروانی در استان اصلاح شده است که تاثیر مستقیم در تصادفات و واژگونی ها دارد و با اصلاحات انجام شده کاهش 10 درصدی واژگونی نیز رقم خورده است.

وی با اشاره به اقدامات موثر این مجموعه در حوزه تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: در سال گذشته باید 30 دستگاه بیل برفروب برای استان خریداری می شد که با کمک نیروهای بازنشسته و مهندسان شرکت هپکو 40 دستگاه بیل بروفروب ضایعاتی که باید فروخته می شد احیا و وارد مدار شد، همچنین استان مرکزی این توانایی را دارد که به عنوان پایلوت تعمیر انواع و اقسام ماشین آلات راهداری خدمت رسانی کند که اینکار باعث صرفه جویی دوسومی در قیمت خرید می شود.

وی صدور 86 موافقتنامه اصولی برای ایجاد مجتمع های خدماتی رفاهی، در دست بهره برداری بودن 23 مجتمع، فعالیت 10 پیمانکار در حوزه روکش آسفالت و پنج پیمکانکار امانی را از جمله اقدامات مجموعه راهداری استان مرکزی برشمرد و گفت: در حال حاضر 24 دوربین نظارتی، 26 دوربین ثبت تخلف در جاده های استان فعال است که 46 دستگاه به زودی به تعداد دوربین های ثبت تخلف افزوده می شد و البته در حال حاضر 10 دستگاه آماده بهره برداری است، همچنین سه دوربین توزین در حال حرکت نیز در دست بهره برداری قرار دارد که جزو تعهدات سازمان در حوزه مبارزه با قاچاق قرار دارد.

زندی فر قرار داشتن استان مرکزی در بین سه استان برتر کشور به لحاظ داشتن 310 کیلومتر روشنایی، رفع نقاط حادثه خیز در استان که از 117 مورد در سال 1386 به هشت نقطه در سال 1399 رسیده است، جمع آوری تابلوهای اضافی از سطح جاده ها و بروزرسانی آنها هر هفت سال یکبار، خط کشی راه های روستایی، افزایش 40 درصدی بودجه اداره کل نسبت به بودجه ابتدای سال را از جمله اقدامات انجام شده دانست و افزود: پروژه های هفته دولت این اداره کل در سال 99 بالغ بر 13 پروژه با اعتبار 35 میلیارد تومان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha