• سه‌شنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۹:۰۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99052821225
  • خبرنگار : 80001

یک نفر ۶۰۵ خانه دارد!

یک نفر ۶۰۵ خانه دارد!

امروز در جریان ورود به فاز اجرایی سامانه املاک و اسکان اعلام شد که یک فرد حقیقی ۶۰۵ واحد و یک شخصیت حقوقی ۲۳ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی را در تملک دارد.

به گزارش ایسنا، سامانه ملی املاک و اسکان کشور امروز با حضور محمد اسلامی - وزیر راه و شهرسازی - به مرحله اجرا رسید. بعد از تحویل سامانه به سازمان امور مالیاتی در بهمن ماه ۱۳۹۸ مجدداً توسط دولت برای رفع ایرادات و اتصال به دستگاه های مربوطه به وزارت راه و شهرسازی عودت داده شد.

محمود محمودزاده - معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی - در بخشی از این مراسم با بیان اینکه سامانه املاک و اسکان در بهمن ماه پارسال رونمایی و آماده بهره برداری شد،  گفت: در ماه گذشته با مصوبه هیئت دولت اطلاعات جامعی از دستگاه‌های مختلف اخذ و به سامانه وارد شده است.

شناسایی ۴۵ درصد خانه های کشور توسط سامانه املاک و اسکان

او افزود: تاکنون ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی شناسایی و شناسنامه‌دار شده است که این تعداد ۴۰ تا ۴۵ درصد از واحدهای مسکونی کشور را شامل می‌شود.

۲.۷ میلیون خانوار بیش از یک واحد مسکونی دارند

محمودزاده با بیان اینکه ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار مالک حقیقی و حقوقی مالکیت این واحدها را در اختیار دارند، اظهار کرد: طبق شناسایی انجام‌شده ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار خانوار کشور بیش از یک واحد مسکونی در اختیار دارند و نام 1500 شخصیت حقوقی نیز در این بین به چشم می‌خورد.

او همچنین از شناسایی یک فرد و یک نهاد مالک واحدهای مسکونی متعدد خبر داد و گفت: فردی را شناسایی کرده‌ایم که مالک ۶۰۵ واحد مسکونی است؛ همچنین یک شخصیت‌های حقوقی ۲۳ هزار و ۸۰۰ واحد را در تملک دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی از ارسال پیامک‌هایی به مالکان دارای دو و چند واحد مسکونی از امروز خبر داد و گفت: یک میلیون و ۵۰۰ پیامک، ظرف ۱۰ روز آینده به این دست از مالکان فرستاده خواهد شد و این افراد فرصت خواهند داشت تا با ورود به سامانه املاک و اسکان وضعیت فعلی واحد خود که خالی و یا در اجاره است را مشخص کنند.

سامانه املاک و اسکان درحالی وارد فاز اجرایی شده که طی هفته های اخیر مجلس شورای اسلامی، اصلاحیه ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات های مستقیم موسوم به قانون مالیات بر خانه های خالی را در حالی به تصویب رساند که برای واحدهای خالی از سکنه، ضرایب مالیاتی ۶ برابر ۱۲ برابر و ۱۸ برابر مالیات متعلقه بر اجاره سالیانه وضع کرد؛ طرحی که البته شورای نگهبان ۱۶ ایراد به آن گرفته و باید اصلاح شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۸ ۲۰:۱۷

خب داشته باشه ، مگه مثل مسیولین دزدی کرده ، اگر دزدی کرده پشت مردم صفحه بزارید . شما میگید اگر کسی درآمدش کمی بالا رفت و از حمایت مسئولین برخوردار نبود فوری بخشی از پولش رو به خارج ببره تا انگ نخوره .

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۸ ۲۲:۴۲

خوب داشته باشه. شاید با تلاش و فکر اقتصادی به اینجا رسیده . باید با کسب مال غیر قانونی برخورد بشه نه اموال زیاد . سرمایه و کارآفرینان رو فراری ندین.

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۸ ۲۳:۰۳

با 600 تا خانه طرف دیگه نفر نیست نهنگه ! حتما هم از ارث پدری رسیده به اینجا!!؟

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۱۹ ۱۵:۱۹

کسی شماره ای ازشون نداره زنگ بزنم یه کمکی بهم کنه دستم تنگه