• شنبه / ۱ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 99060100634
  • منبع : روابط عمومی تئاتر

انتشار یک فراخوان تئاتری با عنوان «مدافعان سلامت»

انتشار یک فراخوان تئاتری با عنوان «مدافعان سلامت»

دفتر مطالعات و پژوهش‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه‌ی هنری فراخوان پنجمین فصل از دور نوین پروژه‌ی چهارفصل تئاتر ایران را منتشر کرد.

به گزارش  ایسنا و طبق اعلام ایوب آقاخانی - مدیر دفتر مطالعات و پژوهش‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری - از کلیه‌ی علاقه‌مندان نمایشنامه‌نویسیِ خارج از پایتخت دعوت شده است ایده‌های اولیه و موجز خود را برای شرکت در این فصل از پویش ملی و آموزش سراسری نمایشنامه‌نویسی «چهارفصل تئاتر ایران» در اختیار دبیرخانه‌ی پروژه قرار دهند.

در اطلاعیه این فراخوان آمده است:‌ روزگار کنونی، روزگار مقاومتی دیگرگونه و شرایط جهانی و قطعاً کم‌نظیر در تاریخ بشری است. پاندمیِ بیماریِ جهانی، موقعیتی را برای ما رقم زده که بی‌شک حضور خردمندانه در آن به خروج فاتحانه از آن کمک خواهد کرد. در چنین شرایطی بدیهی است که هیچ بازوی خردورزی در جامعه وجود ندارد که فاقد مسئولیت و رسالت باشد. اینجاست که جایگاه قلم، نویسندگی و هنر مقدس نمایشنامه‌نویسی هم به اندازه‌ی توان و امکانش بروز پیدا می‌کند و رخ می‌نماید. اینجاست که نویسندگان نمی‌توانند وجه آگاهی‌بخشیِ خود یا امکان نیرومندکردن بازوهای مقاومت در برابر مشکلات را به نیت پیروزی در این نبرد نابرابر، به واسطه‌ی قلم خود و با توسعه‌ی آگاهی عمومی نادیده بگیرند.

ازاین‌رو، دبیرخانه‌ی «پروژه‌ی جامع ملی آموزش درام‌نویسی چهارفصل تئاتر ایران» تصمیم بر آن گرفت تا با هدف تکریم زحمات و جانفشانی‌های کادر درمان و پزشکی کشور و با رسالت ذره‌بین‌گرفتن روی شرایط حساس کنونی در جامعه، فراخوان پنجمین فصل خود را در دور نوین با عنوان «مدافعان سلامت» منتشر کند.

علاقه‌مندان مقیم شهرستان‌ها می‌توانند ایده‌های اولیه‌ی خود را برای نگارش نمایشنامه تا پایان شهریور 1399 به نشانی sahnemagazine@yahoo.com ارسال کنند.

شایان ذکر است ایده‌های واصله می‌توانند بر مبنای مستندات، براساس زندگی شخصیت‌های فعال در کادر درمانی، شهدای جامعه‌ی پزشکی یا اساساً بر مبنای تخیل باشد. بدیهی است تکریم چهره‌هایی از شهدای راه سلامت با تکیه بر مستندات هم می‌تواند بخشی کوچک از جانفشانی‌های عظیم هموطنانِ پزشک، پرستار، و کادر درمانی را با زاویه‌ای معتبرتر ستایش کند که مورد نظر این پروژه نیز هست، اما محدودیتی برای ایده‌پردازی تعریف نشده است.

توضیح تکمیلی اینکه، مثل همیشه، فرایند این فصل از پروژه ـ مانند فصول دیگر ـ در سه مرحله تعریف شده است:

«دریافت ایده، برگزاری کارگاه‌های فصلی، بازنویسی نهایی»

متون برگزیده‌ی این فصل نیز از طریق دبیرخانه‌ی این پروژه به انتشارات سوره‌ی مهر جهت چاپ معرفی خواهند شد.

چهارمین کارگاه‌های فصلی این پروژه در روزهای پایانی مردادماه به صورت مجازی برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha