آقامیری در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: به طور میانگین میزان تولید انگور در این استان 110 تا 170 تن است که مقداری از این محصول به علت نبود واحدهای فرآوری از استان خارج می شود.
وی افزود: البته بخشی از انگور تولیدی در استان تازه خوری و یک نوع از آن که معروف به کشمشی است تبدیل به کشمش می شود.
آقامیری ادامه داد: انگور نوع کلاهداری که حدود 40 درصد از محصول تولیدی انگور را به خود اختصاص داده است از جمله محصولی بوده که به دلیل پوست ضخیم قابلیت تبدیل شدن به کشمش را ندارد و باید خطوط مناست فرآوری برای آن ایجاد شود.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه تاکنون مطالعات خاصی که چه خطوط فرآوری برای انگور کلاهداری می توان در استان ایجاد کرد، انجام نشده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر از انگور کلاهداری، کنسانتره و سرکه تولید می کنند.
وی در ارتباط با انبار و سردخانه های مورد نیاز برای ذخیره سازی انگور در استان نیز بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت اسمی 32 هزار تن سردخانه در استان ایجاد شده و در این ارتباط کمبودی وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات