• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99060504172
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان:

به دنبال رفع عارضه نارنگی سیاهو هستیم/راه اندازی هنرستان کشاورزی در حاجی آباد

به دنبال رفع عارضه نارنگی سیاهو هستیم/راه اندازی هنرستان کشاورزی در حاجی آباد

ایسنا/هرمزگان رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان با اشاره به اینکه در حال حاضر بر روی عارضه به وقوع پیوسته بر روی نارنگی سیاهو کار می کنیم، خاطرنشان کرد: این تحقیق از تغذیه تا سموم متوقف کننده عارضه را شامل می شود و به دنبال مدیریت این عارضه و بهبود ثمرات نارنگی سیاهو هستیم.

دکتر عبدالحمید حاجبی صبح امروز(پنجم شهریورماه) در جمع خبرنگاران، افزود: موارد آموزشی، ترویجی و تحقیقاتی حوزه کشاورزی و منابع طبیعی استان هرمزگان را عهده دار هستیم.
وی با بیان اینکه البته بخش ترویجی آن بیشتر در حوزه سازمان جهاد کشاورزی بوده و حوزه آموزشی و پژوهشی آن را دنبال می کنیم، تصریح کرد: طرح های تحقیقاتی با توجه به مشکلات روز و با تامین اعتبار سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان بررسی و نوشته می شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در مهرماه سالجاری هنرستان کشاورزی در شهرستان حاجی آباد به بهره برداری می رسد، اظهار کرد: در این هنرستان برای نخستین بار هنرجویان در زمینه میوه های گرمسیری تحصیل کرده و وظیفه ارتقای دانش و تخصص جامعه کشاورزی را برعهده دارند.
وی ادامه داد: بهره برداران در زمینه کشاورزی سن بالایی داشته و باید در زمینه دانش افزایی خود را به روز و به مسائل جدید و نوین آگاه باشند.
حاجبی با بیان اینکه از مهمترین دستاوردهای مرکز تحقیقات هرمزگان بررسی بر روی بیکاری جاروک لیمو ترش بود، اضافه کرد: شناسایی عامل آفت، نحوه مبارزه و معرفی گونه مقاوم در برابر آن از مهمترین اقدامات در این راستا بود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بر روی عارضه به وقوع پیوسته بر روی نارنگی سیاهو کار می کنیم، خاطرنشان کرد: این تحقیق از تغذیه تا سموم متوقف کننده عارضه را شامل می شود و به دنبال مدیریت این عارضه و بهبود ثمرات نارنگی سیاهو هستیم.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان افزود: یکی از اهداف اصلی این مرکز تحقیقاتی حفظ منابع طبیعی است که تاکنون یک هزار گونه گیاهی جمع آوری شده است.
وی اضافه کرد: ۳۰۰ گونه دارویی در هرمزگان شناسایی شده که به دنبال توسعه و کشت جایگزین هستیم تا بتوانیم در این زمینه توانمندی خود را بالا ببریم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha