• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99060504718
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان:

ناحیه نوآوری دانشگاه‌ها فرصتی برای فعالیت سازمان‌ها است

ناحیه نوآوری دانشگاه‌ها فرصتی برای فعالیت سازمان‌ها است

ایسنا/اصفهان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان تشکیل ناحیه نوآوری را فرصتی برای بازیگران سطح بالاتر اعلام کرد و گفت: سازمان ها و تشکیلات بزرگ در این نواحی می توانند فرصت ایجاد کنند و اکنون ناحیه نوآوری در دانشگاه اصفهان شکل گرفته که می تواند فرصت خوبی برای سازمان زمین شناسی باشد.

رسول رکنی زاده، امروز (چهارشنبه- ۵ شهریور ماه) در آیین امضای تفاهم نامه سه جانبه علمی، آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه اصفهان، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، اظهار کرد: بیشتر سازمان های کشور دارای پژوهشکده هستند و عضو هیئت علمی دارند. در واقع سازمان ها، دانشگاه هایی در دل خود هستند که در بسیاری مسائل پژوهشی خودکفا شده اند، البته این موضوع دارای نقاط ضعف و قوت است.

وی، نقطه ضعف این پژوهشکده ها را کاهش تعاملات سازمان ها با دانشگاه اعلام کرد و گفت: نیاز است الگوهایی مشخص برای این تعاملات شکل بگیرد.

به گزارش ایسنا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان با بیان اینکه اگر قرار است ارتباط بین سازمان و دانشگاه فراهم شود، باید زیرساخت‌های این تعامل نیز به درستی مشخص باشد، تصریح کرد: راهکاری نیاز است که تفاهم نامه ها را فراتر از آنچه تصور می شود، برساند.

رکنی زاده افزود: اگر قرار است در دوران جدید ارتباطی بهینه بین سازمان ها و دانشگاه ها ایجاد شود باید جدی‌تر از قبل به آن فکر کرد.

به گفته معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان، سازمان ها اگر بودجه پژوهشی را صرف فعالیت های پژوهشی خود کنند، دانشگاه وارد اثربخشی در جامعه نمی شود و این یک ضعف است.

رکنی زاده با بیان اینکه دانشگاه ناچار است بر روی پژوهش سرمایه گذاری مالی کند، گفت: دانشگاه ها باید بتوانند پژوهش را به سطحی برسانند که سازمان ها به سمت آن بروند.

وی تشکیل ناحیه نوآوری را فرصتی برای بازیگران سطح بالاتر اعلام کرد و افزود: سازمان ها و تشکیلات بزرگ در این نواحی می توانند فرصت ایجاد کنند و این فرصت خوبی برای سازمان های مختلف است. اکنون ناحیه نوآوری در دانشگاه اصفهان ایجاد شده و فرصت مناسبی برای سازمانی مانند زمین شناسی است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان تاکید کرد: سازمان ها می توانند از فرصت حضور این پهنه استفاده کنند و پیشنهاد بازدید از این مرکز را به شما می دهم.

رکنی زاده افزود: این مرکز به تازگی در دانشگاه اصفهان با حمایت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری آغاز به کار کرده است.

همچنین مهدی مومنی- مدیر امور پژوهشی دانشگاه اصفهان از فارغ التحصیل شدن سالانه ۱۵۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی در رشته زمین شناسی و ۱۰۰ دانشجوی مرتبط با رشته های زمین شناسی در دانشگاه اصفهان خبر داد و گفت: سازمان زمین شناسی می تواند در خصوص مشکلات مرتبط با زمین که استان با آن درگیر است، سرمایه گذاری و همکاری داشته باشد.

وی افزود: سازمان زمین شناسی با دانشگاه اصفهان می تواند فعالیت های جدی دنبال کند. آلودگی هوا، فرونشست و مشکلات آب در استان اصفهان از معضلات اصلی است که در این موضوعات با سازمان زمین شناسی می توان فعالیت های خوبی اجرا کرد.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه در دنیا در بحث علوم زمین تحول بسیاری ایجاد شده است، گفت: سابقاً نیاز به سرمایه گذاری بسیار بالا بود و اکنون ابزارها بسیار ارزان قیمت تر از قبل شده و دانشگاه اصفهان در این زمینه فعالیت هایی آغاز کرده است و می تواند حرف هایی برای گفتن داشته باشد.

مومنی اضافه کرد: مقیاس پنجاه هزارم نقشه راه بسیار خوبی برای ما فراهم کرده و لایه های ارتباطی آن از ارزش بالایی برخوردار است که می تواند کمک بالایی برای محققان این حوزه باشد.

 تفاهم نامه توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه اصفهان، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با توجه به پتانسیل های تحقیقاتی و پژوهشی در ۹ ماده و چهار نسخه امروز (۵ شهریور ماه) با حضور علیرضا شهیدی- معاون وزیر و رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در دانشگاه اصفهان به امضاء رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha