• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99060504763
  • خبرنگار : 50046

استاندار خراسان شمالی:

مدیران استانی برای جذب اعتبارات مازاد در سطح ملی تلاش کنند

مدیران استانی برای جذب اعتبارات مازاد در سطح ملی تلاش کنند

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی با تاکید بر اینکه اعتبارات استان محدود است، گفت: مدیران دستگاه های اجرایی برای جذب اعتبارات مازاد باید بیشتر در سطح ملی تردد کنند.

محمدعلی شجاعی در چهارمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان که پنجم شهریور ماه در محل استانداری برگزار شد، گفت: مدیران برای تامین منابع باید پیگیری های بیشتری از سطح ملی داشته باشند و به اعتبارات استانی اکتفا نکنند.

شجاعی با تاکید بر اینکه مدیر باید بتواند از سطح ملی اعتبار بگیرد و ملاحظات را کنار بگذارد، افزود: بخشی از اعتبارات کشور توزیع نمی شود و در قالب برخی ردیف های ملی نزد وزارتخانه ها و سازمان مدیریت باقی می ماند مدیران دستگاه های اجرایی برای جذب اعتبارات مازاد اعتبارات استانی از وزارتخانه های متبوع پیگیر باشند.

وی مطرح کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی باید هر سه ماه گزارش پیگیری های مدیران دستگاه های اجرایی برای جذب اعتبارات از سطح ملی ارائه کند.

شجاعی گفت: دستگاه های اجرایی که مازاد اعتبارات استان را بتواند از سطح ملی اعتبار جذب کند از درصد اعتبارات سایر دستگاه های کم کار در این بخش کم و به آن اضافه می کنیم. 

شجاعی سماجت، لجاجت، ماندن و راضی نشدن مدیر را برای جذب اعتبارات از سطح ملی الزامی دانست و گفت: سطح ملی می تواند به افزایش منابع اعتباری کمک کند.

وی با اشاره به جلسات در تهران با مقامات مختلف کشوری، یادآور شد: قرارگاه خاتم در ۲۵ استان کشور پروژه داشت و با همکاری سپاه استان پیگیری کردیم که این قرارگاه برای اجرای پروژه های مختلف وارد این استان نیز می شود.

شجاعی انعقاد تفاهم نامه های مختلف در حوزه های دانشگاه پیام نور، راه و حمل و نقل باری و مسافری روستایی، مجتمع های آبرسانی روستاها و سند جهش تولید استان در جلسات تهران را از دیگر پیگیری های استان از سطح ملی عنوان کرد.

نماینده عالی دولت در استان خراسان شمالی با اشاره به اینکه استان نیاز دارد که بخش خصوصی در تمامی حوزه ها پررنگ شود، افزود:  برای پیشرفت و آبادانی هر کشور و استانی این بخش خصوصی توانمند است که می تواند کاری کند.

محمدعلی شجاعی تاکید کرد: بخش خصوصی در حوزه آموزش و پرورش که از پایه های اصلی توسعه استان است، باید فعال شود و میزان مشارکت این بخش ارتقاء یابد.

وی افزود: تا یک هفته آینده در ۵ شهرستان باقیمانده به تفکیک بخش خصوصی و دولتی زمین هایی با کاربری آموزش به آموزش و پروش تحویل داده شود.

وی با بیان اینکه مردم استان باید از حداقل امکانات و داشته ها برخوردار باشند، مطرح کرد: باید به توسعه حوزه ارتباطات و فناوری استان شتاب دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha