دکتر حسن براتی در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: با پیگیری های مکرر توانستیم طرح نان با آرد کامل را در سه نانوایی بجنورد و دو نانوایی در اسفراین به شکل پایلوت اجرا کنیم.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، وی افزود: با وجود آن که مرحله آزمایشی این طرح نیز یکی از دغدغه های ما بود، اما این مرحله با رضایت مسئولان و کارشناسان همراه شد .
براتی کیفیت نان را در استان بسیار عالی و مطلوب اعلام و اظهارکرد: با همکاری سپاه جوادالائمه این امکان فراهم شد تا گروهی از کارشناسان غذا و نانواها حدود یک هفته برای آموزش به اصفهان سفر کنند تا با روش های پخت نان کامل آشنا شوند.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا یک ماه آینده با تولید آرد کامل استان خودمان بتوانیم نان با کیفیت و کامل را به هم استانی ارائه دهیم.
انتهای پیام
نظرات