• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99061813379
  • منبع : نمایندگی خوزستان

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره داستان صوتی «واگویه‌های جنوب»

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره داستان صوتی «واگویه‌های جنوب»

ایسنا/خوزستان دبیر هنری نخستین جشنواره داستان صوتی کیش با عنوان «واگویه‌های جنوب» گفت: با توجه به این موضوع که به هر تقدیر برای شرکت در این رویداد نو، نیاز به سخت‌افزار بوده و تولید اثر برای ارسال به جشنواره کمی سخت‌تر از جشنواره‌های داستان مکتوب است، مهلت ارسال تا ۲۰ مهر ماه سال جاری تمدید شد.

امین جوکار با اشاره به این که امیدوار هستیم این بدعت در برگزاری رویداد ادبی در آینده خروجی خوبی برای داستان ماندگار جنوب داشته باشد، اظهار کرد:‌ به هر تقدیر نمی‌شود از ادبیات داستانی جنوب و نام‌های بزرگ و ماندگار آن در تاریخ ادبیات ایران به سادگی گذشت و نخستین جشنواره داستان صوتی کیش شاید ادای دینی هر چند کوچک به تمام این بزرگان باشد.

به گزارش ایسنا، این فعال حوزه ادبیات با بیان این که جشنواره واگویه‌های جنوب  به میزبانی مدیریت فرهنگی و آموزشی سازمان منطقه آزاد کیش برگزار می‌شود، عنوان کرد: آیین رونمایی از پوستر این جشنواره در جزیره کیش برگزار شد و فراخوان و نحوه شرکت در این رویداد هنری در وب سایت http://festival.kish.ir در دسترس است.

وی ادامه داد: اعضای شورای سیاست‌گذاری نخستین جشنواره داستان صوتی کیش شامل دکتر غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر سعید پورعلی، معاون فرهنگی و اجتماعی این سازمان و آقایان منصور ضابطیان و رضا فیاضی هستند.

دبیر هنری نخستین جشنواره داستان صوتی کیش خاطرنشان‌کرد: رییس این جشنواره رضا اردلان، دبیری اجرایی بر عهده بابک عامل و همچنین هیات داوران نخستین جشنواره داستان صوتی کیش را منصور ضابطیان، رضا فیاضی و بنده تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به این مهم که این جشنواره پذیرای داستان‌هایی با لهجه‌ استان‌های جنوبی شامل خوزستان، هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلوچستان است، توضیح داد: هر متقاضی شرکت در این جشنواره می‌تواند سه اثر تولیدی صوتی را تا ۲۰ مهر امسال به دبیرخانه این رویداد ارسال کند.

جوکار ادامه داد: طبق اعلام دبیرخانه این رویداد، آیین اختتامیه جشنواره یاد شده با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در روز ۲۰ آذر سال جاری برگزار خواهد شد که در این آیین از سه اثر برتر با اهدای تندیس، لوح تقدیر و جوایز نقدی قدردانی می‌شود.

وی کشف و معرفی استعدادهای جدید داستان جنوب و حمایت از انتشار داستان‌های صوتی آنان، تاکید بر نقش ادبیات داستانی جنوب، جریان‌سازی ادبی با تاکید بر وجه تمییز صوتی بودن داستان‌ها و ایجاد لحظاتی خاطره‌ساز برای عموم شهروندان با روایت سنتی قصه‌ها را از جمله اهداف برگزاری این رویداد برشمرد.

وی با تاکید بر این که برای شرکت در این جشنواره محدودیت سنی وجود ندارد، افزود: داستان‌های صوتی ارسال شده باید با فرمت‌ mp۳ باشند. زمان هر داستان حداقل پنج دقیقه و حداکثر ۱۵ دقیقه باشد. استفاده از موسیقی‌ در متن روایت داستان قابل قبول است. استفاده از افکت‌های صوتی که صدای راوی را از شکل واقعی دور ‌کند، مجاز نیست و نویسنده و راوی داستان‌ها باید یک نفر باشند و راوی امکان روایت داستان شخص دیگری را ندارد.

دبیر هنری این جشنواره بیان کرد: تمام حقوق مادی اثر برگزیده به جشنواره تعلق خواهد داشت و حقوق معنوی آن برای مولف و خالق اثر محفوظ است. راستی‌آزمایی تعلق اثر به فرد شرکت‌کننده انجام می‌شود و تبعات حقوقی عدم اصالت احتمالی، برعهده شرکت‌کننده در جشنواره خواهد بود.

وی درباره جوایز این جشنواره جنوبی کشور گفت: نفر اول تندیس، لوح تقدیر و ۴۰ میلیون ریال جایزه نقدی را به خود اختصاص خواهد داد، نفر دوم تندیس، لوح تقدیر و ۳۰ میلیون ریال جایزه نقدی و در نهایت سومین برنده نیز لوح تقدیر و ۲۰ میلیون ریال جایزه نقدی را برنده می‌شود.

جوکار افزود: امیدوار هستیم با پشت سر گذاشتن این رویداد هنری در اولین گام، با کسب تجربه برای برگزاری آن با گستره جغرافیایی بزرگتر آمادگی کامل پیدا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha