دکتر حسن براتی زاده اظهارکرد: با برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در آینده نزدیک و اخذ مصوبه برای تولید آرد کامل اقدامات و پیگیری های بعدی را با حمایت مسئولان انجام خواهیم داد .
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، وی افزود: آرد کامل چند برابر دیگر آردها منیزیوم، روی و آهن داشته و در پیشگیری از بیماری های عصبی و پوستی تاثیر به سزایی دارد.
براتی زاده ادامه داد: با بهره مندی از آرد کامل نیاز به غنی سازی نیست و بسیاری از مشکلات مرتفع می شود.
وی خاطرنشان کرد: با تولید نان با آرد کامل درصد ابتلا به بیماری های ناشی از کمبود فیبر کاهش می یابد که امیدواریم هر چه زودتر با حمایت مسئولان روند تولید آرد کامل در استان تسریع یابد.
انتهای پیام
نظرات