• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۳۹۹ / ۲۰:۰۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99070806421
  • خبرنگار : 50165

استاندار زنجان اعلام کرد

خودکفایی زنجان در تولید ماسک و ماده ضدعفونی‌کننده

خودکفایی زنجان در تولید ماسک و ماده ضدعفونی‌کننده

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: استان زنجان در تولید ماسک و ماده ضدعفونی‌ننده به خودکفایی رسیده است.

فتح‌الله حقیقی عصر امروز (۸ مهرماه) در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان که با محوریت اقتصاد دانش‌بنیان و با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور برگزار شد، اظهار کرد: مصوبات سفر گذشته به زنجان اجرایی شده که نمود آن شتاب حرکت استارت‌آپ‌های استان است و این امر سبب حضور پررنگ جوانان در حوزه‌های مختلف شده است و امیدواریم مصوبات سفر امروز نیز هرچه سریع‌تر محقق شود.

وی افزود: با نقشه راهی که در استان ترسیم شده، هم در فضای جوانان، استارت‌آپ و تولید، شاهد آن هستیم که اهداف تعیین ‌شده محقق می‌شود که یکی از آن موارد و اهداف در رابطه با فرش دستباف است. متاسفانه هیچ‌گاه زنجان نتوانسته بود جایگاه خود را به عنوان تولیدکننده بزرگ فرش به دست بیاورد که به زودی کریدور صادراتی این صنعت در استان راه‌اندازی می‌شود. همچنین تسهیلات واحد تولیدی به خصوص در حوزه کشاورزی به مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد تومان مصوب شده که سبب گشایش خوبی برای استان است.

این مسئول ادامه داد: استان زنجان از نظر مواد ضدعفونی کننده کاملا خودکفا بوده و ضمن تامین نیاز خود، استان‌های دیگر را نیز تامین می‌کند. علاوه ‌بر آن صفر تا صد تولید مواد اولیه و خود ماسک در استان انجام می‌شود، به طوری که روزانه در استان ۷۰۰ هزار ماسک تولید می‌شود که ۴۰۰ هزار عدد آن به قیمت ۱۰۰۰ تومان و ۳۰۰ هزار عدد آن به قیمت ۱۳۰۰ تومان ارائه و به استان‌های دیگر نیز ماسک ارسال می‌شود.

در ادامه، رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان نیز اظهار کرد: زنجان استانی مستعد سرمایه‌گذاری است. رسالت شناسایی، جذب و پشتیبانی مادی و معنوی و کمک به اثرگذاری نخبگان است که حمایت از دانشجویان، توجه به امورات فرهنگی و ... است.

سیف‌الله رسولی ادامه داد: برای اولین‌بار با معرفی ۲۴ نفر از اساتید دانشگاه‌ها در صدد تشکیل هسته‌هایی با عنوان طرح شهید احمدی‌روشن هستیم که بتواند مشکلات دستگاه‌های اجرایی استان را حل کند و تاکنون ۵۰ درصد دستگاه‌ها با این طرح موافقت کرده و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با تخصیص بودجه ۷۰۰ میلیون تومانی در این امر همکاری می‌کند.

وی افزود: مدیران با احصای مشکلات جاری خود و با ارجاع آن به بنیاد نخبگان استان، از پتانسیل این بنیاد نخبگان استان استفاده کنند تا علاوه‌ بر حل مشکل دستگاه‌ خود، خدمات بهتری را به شهروندان ارائه کند.

در ادامه جلسه، ولی‌الله بیات مدیرعامل شرکت پارس‌سوئیچ نیز با اشاره به اثرگذاری بالای استان زنجان در صنعت برق کشور، اظهار کرد: ۶۰ درصد تجهیزات برق فشار قوی کشور در این استان تولید می‌شود که سبب شده زنجان به عنوان یکی از قطب‌های برق کشور تلقی شود و این جایگاه با ایجاد آزمایشگاه فشار قوی تقویت می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha