• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99070906540
  • منبع : نمایندگی مازندران

یک متخصص قلب مطرح کرد

مراجعه نکردن بیماران قلبی کشنده‌تر از کرونا

مراجعه نکردن بیماران قلبی کشنده‌تر از کرونا

ایسنا/مازندران متخصص قلب دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: مراجعه نکردن بیماران قلبی به مراتب کشنده تر و خطرناک تر از ابتلا به کووید ۱۹ است.

نغمه ضیایی با اشاره به ۲۹ سپتامبر روز جهانی قلب گفت: از اوائل سال ۲۰۲۰ میلادی کرونا ویروس و عوارض قابل توجه ابتلا به آن به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه بیماری قلبی و عروقی که همچنان به عنوان اولین عامل مرگ و میر در جهان شناخته شده است، بیان کرد: بیماران قلبی از جهات مختلف در این همه گیری تحت خطر و آسیب قرار دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: بیماران قلبی و افراد مبتلا به زمینه های مساعد کننده آن مانند دیابت و فشار خون بیشتر در معرض ابتلا به فرم های شدید این بیماری قرار دارند.

متخصص قلب و فلوشیب و نارسایی قلب و پیوند دانشگاه با اشاره به اینکه یکی از عوارض قابل توجه ابتلا به کووید-۱۹ در افراد با زمینه های سالم قلبی، ابتلای سیستم قلبی عروقی است، گفت: از هر ۵ نفر انسان مبتلا به کووید۱۹ یک نفر مبتلا به آسیب عضله قلب می شود.

ضیایی ادامه داد: آسیب و التهاب عضله قلب، درگیری عروق کرونر یا ایجاد نارسایی قلبی و تمایل به تشکیل لخته در سیستم قلبی عروقی از عوارض وخیم ابتلا به کووید – ۱۹ است.

وی در همین راستا افزود: به موازات انتشار اخبار شیوع کرونا در جامعه، بسیاری از افراد مبتلا به بیماری زمینه ای قلبی که دچار علائم حاد قلبی عروقی شده اند به دلیل خطر ترس ابتلا به کووید-۱۹ از مراجعات دوره ای خود به مراکز درمانی یا مراجعه به مراکز اورژانسی سر باز زدند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: این اطمینان به همه افراد جامعه باید داده شود که در مراکز درمانی، بیماران مبتلا به بیماری زمینه ای قلبی که دچار کووید شده اند و بیمارانی که دچار علائم حاد قلبی و عروقی به صورت مجزا شده اند با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و در مراکز مجزا نگهداری می شوند و عدم درمان صحیح و به موقع مشکلات حاد قلبی عروقی در بعضی موارد به مراتب کشنده تر و خطرناک تر از ابتلا به کووید بوده است. 

وی خاطرنشان کرد: بیایید امسال بیش از هر زمان به سلامت سیستم قلبی عروقی و ایجاد یک زندگی سالم و استفاده از رژیم غذایی سالم و پرهیز از مصرف نمک ، سیگار و الکل و زندگی بی تحرک توجه کنیم و اجازه ندهیم این همه گیری مانع مراجعات دوره ای بیماران قلبی و عروقی و یا مراجعه اورژانس در زمان بروز علائم حاد قلبی عروقی به مراکز درمانی شود.

ضیایی گفت: با حفاظت از سلامت قلبمان، قدردان کادر درمان و مبارزان سلامت جامعه که خالصانه جان خود را در معرض آسیب قرار داده اند باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha