• سه‌شنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۹ / ۲۰:۴۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99071511776
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی خبر داد

ثبت نام 101 هزار نفر دانشجو برای ترم جدید دانشگاه


ثبت نام 101 هزار نفر دانشجو برای ترم جدید دانشگاه

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی گفت: برای ترم جدید دانشگاه جامع علمی – کاربردی 101 هزار نفر ثبت نام کرده‌اند که این رقم تا پایان هفته به 105 هزار نفر خواهد رسید.


حسین امید ۱۵مهرماه در نشست با مدیران مراکز علمی – کاربردی اردبیل اظهار کرد: در حال حاضر اغلب مراکز ما در استان‌ها دارای ساختمان‌های مستقل و جدیدالاحداث هستند که تا پایان سال چهار مرکز دیگر نیز به این مکان‌ها دسترسی خواهند یافت.
وی با تبریک بیست و هشتمین سالگرد تاسیس دانشگاه علمی – کاربردی خاطرنشان کرد: ما در حال حاضر در بهترین شرایط این دانشگاه قرار داریم و این جایگاه را مرهون تلاش‌های مدیران در مراکز استان‌ها هستیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی گفت: در حالی که در کشور چندین سال است با افت جمعیت دانشجویی روبر هستیم اما استقبال از دوره‌های دانشگاه علمی – کاربردی نشان می‌دهد که ما راه صحیحی را در آموزش دانشجویان برگزیدیم و خانواده‌ها امروز با اطمینان خاطر از آموزش علمی و تخصصی فرزندانشان آنها را راهی مراکز علمی و کاربردی می‌کنند.
امید از ثبت نام 101 هزار نفر برای ترم جدید دانشگاه علمی – کاربردی در کشور خبر داد و بیان کرد: تا پایان هفته این رقم به 105 هزار نفر نیز خواهد رسید.
وی ادامه داد: تعداد دانشجویان کل کشور در سال 95 از 4 میلیون و 800 هزار نفر به 3 میلیون و 200 هزار نفر کاهش یافت که این نشان از کاهش 15 درصدی دانشجویان در سطح کشور دارد اما در مقابل میزان افزایش استقبال از دانشگاه علمی – کاربردی نشانگر علاقمندی دانشجویان به آموزش‌های تخصص‌گرایانه و مهارت‌محور است.

ترویج مهارت‌های آموزشی در دستور کار دانشگاه است


رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دانشگاه علمی – کاربردی ترویج و مهارت‌افزایی را از مهمترین سیاست‌های و اولویت‌های خود قرار داده است، گفت: آشنایی دانش‌آموزان با مهارت‌های خاص هر رشته زمینه ایجاد بازار کار را نیز فراهم می‌آورد و ما بعد از فارغ‌التحصیلی دانشجویان دیگر دغدغه اشتغال آنان را نیز نخواهیم داشت.
امید بیان کرد: با احصای کاستی‌ها و نواقصات در شورای گسترش دانشگاه به دنبال ترویج مهارت‌های آموزشی و تخصصی در دانشگاه هستیم به طوری که همه مراکز علمی – کاربردی کشور دارای مصوبه شورای عالی گسترش هستند تا با این مصوبات برنامه‌های آموزش مهارت‌محور و تخصص‌گرایانه را ارائه دهند.
وی به برنامه‌های جذب مدرسان در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: براساس مصوبه شورای عالی گسترش تنها 5 درصد از مراکز ما موفق به احراز شرایط لازم نشدند و در باقی مراکز تکلیف تمام مدرسان مشخص شده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی ادامه داد: در دو سال اخیر نزدیک به 100 هزار متقاضی جدید تدریس و همکاری شناسایی شده‌اند که از این رقم تنها 10 درصد انتخاب شدند که این نشان از شایسته‌سالاری و گزینش نیروها در دانشگاه براساس صلاحیت‌های متعدد است.
امید تصریح کرد: در فراخوانی که برای جذب مدرس انتشار یافت بیش از 45 هزار نفر ثبت نام کردند که از این تعداد تنها 5 هزار نفر حایز امتیاز برای حضور در مراکز علمی – کاربردی کشور شدند که این بیانگر ارتقای استانداردهای دانشگاه در کشور است.
وی با اشاره به اینکه تمامی مدیران مراکز در استان‌ها دارای وضعیت باثباتی هستند، ادامه داد: همه ساله فراخوان جذب مدرس اعلام می‌شود و براساس سامانه‌های دقیق موجود در دانشگاه نسبت به انتخاب این افراد برای ورود به بدنه دانشگاه اقدام می‌کنیم.


رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی از ساماندهی و تعیین تکلیف مدرسان براساس مصوبه شورای اداری دانشگاه خبر داد و بیان کرد: برنامه ما در سال‌های اخیر در دانشگاه توسعه کیفی بوده به طوری که در چند سال اخیر 500 مرکز علمی – کاربردی کاهش یافته و کمتر از 30 مرکز جدید به جمع مراکز آموزشی ما افزوده شده است.
امید اصلی‌ترین شرط ایجاد مراکز علمی – کاربردی را داشتن محیط کار برای حرفه‌آموزی و یادگیری مهارت برای دانشجویان اعلام کرد و گفت: ما درصدد ارتقای سطح ورودی‌های مراکز هستیم و برهمین اساس باید تمام مراکز علمی – کاربردی دارای استانداردهای تعیین شده از سوی شورای گسترش باشند.
وی از فعالیت 170 مرکز نوآوری نیز خبر داد و تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون 40 رویداد شتاب با محتوا و موضوعات متعدد برگزار شده و به رغم شرایط کرونایی و با استفاده از فرصت فضای مجازی ما هیچگونه رکودی در بخش‌های استارت‌آپی و رویدادهای شتاب نداشتیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی اضافه کرد: در حال حاضر 614 مرکز علمی – کاربردی در کشور فعال است که ضروری است مدیران این مراکز برای راه‌اندازی مراکز نوآوری در همه این واحدها تلاش کنند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha