• یکشنبه / ۲۰ مهر ۱۳۹۹ / ۲۱:۰۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99072015119

آیت الله اعرافی:

مبلغان قوی حوزه آماده حضور در آموزش و پرورش هستند

مبلغان قوی حوزه آماده حضور در آموزش و پرورش هستند

ایسنا/قم مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: مدیر حوزه های علمیه بیان داشت: در هر صورت مدیریت حوزه های علمیه آماده هر نوع همکاری در بحث توسعه مدارس امین، قوت بخشیدن به مدارس علوم و معارف اسلامی و حضور مبلغان قوی و توانمند در آموزش و پرورش است.

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار امانی تهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش که در دفتر مدیر حوزه های علمیه در قم برگزار شد اظهار داشت: در حوزه و دانشگاه در زمینه تعلیم و تربیت کار کمی شده و لازم است موضوع تعلیم و تربیت در حوزه و حتی دانشگاه ارتقا و تقویت شود.

وی افزود: اگر در جایی در مورد تعلیم و تربیت کاری شده در نهادهایی مانند حوزه و دانشگاه بوده از این رو باید بدانیم مهمترین سرمایه هر نهادی توجه به موضوع تعلیم و تربیت است این سرمایه را باید در موارد مختلف فقهی،‌ اجتهادی و فلسفی مورد کنکاش و بررسی دقیق علمی قرار داد و حتی در متن فقه، پایگاه اجتهادی برای تعلیم و تربیت طراحی می شد.

عضو شورای عالی حوزه گفت: بعد از شکل گیری ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش و بر اساس کار مطالعاتی جامعی که صورت گرفته، سعی شد برنامه ۵ ساله برای انجام بهتر فعالیت ها نوشته، تصویب و با توجه به همین الگو، طرح آمایش در حوزه هم به سرانجام مطلوب برسد که در آن کارکردهای زیادی براساس تفاهم نامه مشترک گنجانده شده است.

امام جمعه موقت قم افزود: آن ۴۰ محور در ارتباط با مسائل آموزشی،پژوهشی، ترویجی،تبلیغی و... است که با استفاده از تجارب کارشناسان بدست آمده است.  

آیت الله اعرافی با اشاره به راه اندازی مدارس امین خاطرنشان کرد: طرح امین دارای رویکرد امینی است و از میان ۱۰۰ هزار مدرسه تنها در ۲ الی ۳ هزار مدرسه این طرح اجرا می شود و امید است که مبلغان این طرح هم توسعه و تعمیق پیدا کرده و مورد حمایت قرار گیرند.

مدیر حوزه های علمیه بیان داشت: در هر صورت مدیریت حوزه های علمیه آماده هر نوع همکاری در بحث توسعه مدارس امین، قوت بخشیدن به مدارس علوم و معارف اسلامی و حضور مبلغان قوی و توانمند در آموزش و پرورش است.

در ابتدای این دیدار امانی تهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ضمن همکاری با حوزه های علمیه بر تقویت و توسعه مدارس علوم معارف اسلامی تأکید و این مدارس را پشتوانه محکمی برای آینده حوزه های علمیه دانست.

وی کیفی سنجی و تقویت مدارس علوم و معارف اسلامی برای تربیت بهتر نوجوانان و جوانان و ایجاد زمینه مناسب برای جذب این دانش آموزان در حوزه را ضروری دانست و اظهارداشت: اگر نگاه به مدارس علوم غیر از این باشد، هیچ فائده ای نخواهد داشت و بهتر این است که توسعه هم پیدا نکند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha