• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99072921383
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی پیشنهاد داد:

بهره‌گیری از ظرفیت شبکه شاد برای آموزش‌های راهنمایی و رانندگی

بهره‌گیری از ظرفیت شبکه شاد برای آموزش‌های راهنمایی و رانندگی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت اپلیکیشن شاد در خصوص بارگذاری محتواهای آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی و مقررات عبور و مرور، بیان کرد: اجرای تمامی طرح‌ها و برنامه‌های آموزشی در شبکه شاد، فراهم است.

محمد علی واقعی، امروز سه شنبه ۲۹ مهرماه در دیدار با فرماندهان پلیس راه و راهور استان که به مناسبت هفته نیروی انتظامی انجام شد، از همیاری، مشارکت و تعامل پلیس راه و راهور استان در تأمین امنیت و سلامت جسم و روان دانش‌آموزان قدردانی و اظهار کرد: پلیس، نماد و نشانه امنیت برای مردم است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه پلیس راه و راهور استان در مسیر خدمت رسانی به مردم شریف استان، سر از پای نمی‌شناسد، تصریح کرد: مأمورین هوشمند پلیس راه و راهور خراسان جنوبی، برای پیشبرد اهداف متعالی کاهش آسیب‌های اجتماعی در عرصه‌های مختلف، به سمت بهره‌گیری از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری پیشرفته پلیسی، قدم برمی‌دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت اپلیکیشن شاد در خصوص بارگذاری محتواهای آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی و مقررات عبور و مرور، بیان کرد: اجرای تمامی طرح‌ها و برنامه‌های آموزشی در شبکه شاد، فراهم بوده و در کوتاه ترین زمان و با بهترین کیفیت محتواهای آموزشی به دست دانش‌آموزان رسیده و بازخورد آن بسیار سریع جمع‌آوری، ارزشیابی و طبقه بندی می‌شود.

دبیر شورای آموزش و پرورش از تداوم طرح همیار پلیس به صورت غیرحضوری در شبکه شاد خبر داد و افزود: طرح‌های آموزشی، برنامه‌های محوری و آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان در این خصوص ادامه دارد.

واقعی ادامه داد: گرچه آموزش از طریق فضای مجازی سخت است، اما معلمین خوش ذوق، مبتکر و خلاق خراسان جنوبی با تدوین برنامه تدریس مناسب و تولید محتواهای جذاب چنان عمل می‌کنند که نه تنها دانش‌آموزان، بلکه اولیا نیز به مشارکت در فرایند یاد دهی و یاد گیری ترغیب و تشویق می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی یادآور شد: ایمن‌سازی مدارس حاشیه جاده‌ها و راه‌های اصلی نقش سرنوشت‌سازی در تأمین امنیت جانی و روانی دانش‌آموزان و اولیا به ویژه در مناطق روستایی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha