• یکشنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99081106884
  • خبرنگار : 50233

سرپرست ورزش و جوانان استان در بازدید از ایسنا عنوان کرد:

چشم‌انداز روشن ورزش بانوان در سمنان/ باشگاه‌ها زیان‌ده‌ترین مشاغل دوران کرونا

چشم‌انداز روشن ورزش بانوان در سمنان/ باشگاه‌ها زیان‌ده‌ترین مشاغل دوران کرونا

ایسنا/سمنان سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان سمنان توفیقات ورزش بانوان در این استان را چشمگیر خواند و گفت: بانوان ورزشکار استان در سال‌های اخیر با پیشی گرفتن از مردان، جلوتر از آنها بوده و مدال‌های بیشتری را از آوردگاه‌های ملی و بین‌المللی برای ورزش استان به ارمغان آوردند.

مرادی که در دفتر ایسنای سمنان حضور یافته بود در گفت‌وگو با خبرنگاران ایسنا آینده ورزش بانوان در استان را روشن ارزیابی و اظهار کرد: توسعه ورزش بانوان در استان در یکی دهه گذشته بیشتر بوده و تعداد گردن‌آویزهای به دست آمده از میادین ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی نیز بیشتر بوده است.

وی یکی از اهداف و اولویت‌های اداره کل ورزش و جوانان در این بخش را توسعه زیرساخت‌های ورزش بانوان در استان برشمرد و افزود: هدفگذاری ورزش و جوانان استان در گام اول کمک به ایجاد زیرساخت‌های ورزشی و ایجاد بستر مناسب برای زنان ورزشکار در استان است و در گام بعدی نیم‌نگاهی هم به حضور ورزشکاران استان در میادین معتبر ورزشی و از جمله المپیک و پاراالمپیک است.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان از تلاش بانوان ورزشکار استان برای کسب سهمیه المیک خبر داد و در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص امیدها به مدال‌آوری ورزشکاران هم‌استانی از این مهمترین آوردگاه ورزش جهان خاطرنشان کرد: خانم غزل سلطانی یکی از مهمترین امیدهای استان برای کسب سهمیه و حتی کسب مدال از این رقابت‌ها است. اگرچه شرایط کرونایی سبب شده که وقفه‌هایی در برخی برنامه‌ریزی‌های این بخش هم بوجود بیاید.

وی در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص سرانه ورزشی استان گفت: سرانه ورزشی استان در حال حاضر 1.18 مترمربع به ازای هر شهروند استان است که بالاتر از میانگین‌های کشوری است.

سرانه ورزشی استان بالاتر از میانگین کشوری
مرادی با بیان اینکه زیرساخت‌های ورزشی خوبی در استان وجود دارد ادامه داد: البته این سرانه ورزشی محدود به زیرساخت‌هایی است که در اختیار اداره کل ورزش و جوانان استان است وگرنه سالن‌ها و زیرساخت‌های ورزشی متعددی نیز وجود دارد که مالکیت آنها در اختیار دیگر دستگاه‌های اجرایی استان است و چه بسا که اگر این آمار در سرانه ورزشی لحاظ شود، سرانه ورزشی استان عدد به مراتب بزرگتری خواهد بود.

وی با بیان اینکه در هفت-هشت سال گذشته اعتبارات خوبی برای اجرایی شدن پروژه‌ها جذب شده تصریح کرد: در هفت سال گذشته اعتباری افزون بر 63 میلیارد تومان از طریق دولت تدبیر و امید در زیرساخت‌های ورزشی استان هزینه شده است.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان با اشاره به تعدد پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی در استان اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌های اعتباری و مشکلات مالی ناشی از تحریم‌های ظالمانه، اعتبارات عمرانی تخصیصی به پروژه‌های استان در یکی دو سال اخیر بسیار ناچیز بوده و از همین رو تمرکز اداره کل در حوزه پروژه‌های عمرانی بر تکمیل پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالا است.

وی با بیان اینکه کاهش اعتبارات عمرانی محدود به این اداره کل نیست و اکثر دستگاه‌های اجرایی با این مشکل مواجه بودند اضافه کرد: به عنوان مثال از کل اعتبارات حوزه" 27 صدم درصد" تنها هشت درصد به استان تخصیص یافته و این رقم پایین تخصیص گویای محدودیت‌های اعتباری در این بخش است.

باشگاه‌های ورزشی زیان‌ده‌ترین کسب‌وکارهای دوران کرونایی

وی در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص تاثیرات شیوع کروناویروس بر اقتصاد ورزش استان گفت: بدون تردید باشگاه‌های ورزشی از زیان‌دیده‌ترین کسب‌وکارها در دوره سیطره و شیوع کووید19 در استان و کشور بودند.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان با بیان اینکه زیان و ضرر باشگاه‌های ورزشی در سه ماهه اول به دلیل محدودیت‌های ناشی از شیوع کروناویروس تشدید شد خاطرنشان کرد: متاسفانه از مهرماه نیز مجددا با تشدید شیوع این ویروس عالمگیر، شرایط برای باشگاه‌ها سخت‌تر شد.

مرادی از تلاش این اداره کل برای جبران بخشی از زیان باشگاه‌های ورزشی خبر داد و گفت: اگرچه این تلاش‌ها برای جبران زیان‌های این مشاغل کافی نبوده اما با حمایت دولت تلاش شده بخشی از زیان جبران شود.

وی از حمایت از مشاغل ورزشی آسیب‌دیده از کرونا از طریق سامانه کارا از سوی دولت تدبیر و امید خبر داد و افزود: تعدادی از باشگاه‌های استان از خدمات حمایتی و تسهیلاتی دولت در این بخش استفاده کردند.

وی با اشاره به تفاهمنامه این اداره کل با صندوق کارآفرینی امید و بانک رسالت اضافه کرد: در همین راستا نیز 100 وام 50 میلیون تومانی و 150 تسهیلات دو میلیون تومانی قرض‌الحسنه به صاحبان باشگاه‌های استان اعطا شده است.

نگاه ویژه‌ جهاددانشگاهی و ایسنا به حوزه ورزش و جوانان

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان همچنین از نگاه ویژه این اداره کل به جهاددانشگاهی و خبرگزاری ایسنا خبر داد و گفت: چه جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی و چه خبرگزاری ایسنا همواره نگاه ویژه‌ای به حوزه جوانان داشتند و از طرفی مخاطب اصلی ورزش و جوانان نیز جامعه جوان هستند و از همین رو ورزش و جوانان استان مشتاق است که از ظرفیت این رسانه بهره بیشتری بگیرد.

 وی با بیان اینکه همه رسانه‌ها و از جمله ایسنا توجه ویژه‌ای به ورزش دارند افزود: تلاش ما در اداره کل ورزش و جوانان استان نیز این است که ارتباط خوب و دوسویه‌ای با رسانه‌ها و از جمله خبرگزاری پرمخاطب ایسنا داشته باشیم.

مرادی از ورزش به عنوان یک بخش پرمخاطب یاد کرد و گفت: مسوولان حوزه ورزش رسانه‌ها را یار دوازدهم ورزش می‌دانند و از همین رو به دنبال تعمیق‌بخشی به ارتباط با رسانه‌ها هستیم.

وی با اذعان به اینکه توسعه ورزش استان نیازمند یک اراده جمعی است خاطرنشان کرد: شکل‌گیری این اراده جمعی و ایجاد یک وفاق و همدلی بین همه دستگاه‌ها و...می‌تواند به توسعه ورزشی استان کمک شایانی کند. در حقیقت وجود توأمان این اراده و همدلی می‌تواند افق پیش روی ورزش استان را هموارتر و امیدها به موفقیت آن در حوزه قهرمانی نیز بیشتر، کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha