• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۳۹۹ / ۲۰:۳۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99081208133
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور:

۱۵ بیمار مبتلا به کرونا در نیشابور منتظر انتقال به بخش مراقبت‌های ویژه هستند

۱۵ بیمار مبتلا به کرونا در نیشابور منتظر انتقال به بخش مراقبت‌های ویژه هستند
عکس تزئینی است

ایسنا/خراسان رضوی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: اگر چه علاوه بر آن‌هایی که در بخش ICU بستری شده‌اند، حدود ۱۵ بیمار دیگر منتظر انتقال به بخش مراقبت‌های ویژه هستند اما به علت نبود تخت خالی در بخش مراقبت‌های ویژه امکان انتقالشان را برای بستری نداریم.

دکتر قاسم مشارموحد در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: هر چند در زمان شروع بحران بیماری کووید ۱۹ فقط ۴ تخت ICU داخلی داشتیم ولی در حال حاضر این تعداد به بیش از ۴۰ تخت ICU افزایش یافته که اکنون ۱۰۰ درصد ظرفیت همان تخت‌ها هم تکمیل است.

وی ادامه داد: عمده افرادی که بر اثر کرونا فوت می‌کنند، علائم تنفسی دارند و ریه‌های اکثرشان خیلی درگیر شده است. البته علت اصلی این اتفاق به دلیل عدم و یا دیر مراجعه کردن به پزشک و یا مراجعه به مراکزی است که صلاحیت درمان کووید را ندارند. این اقدامات موجب می‌شود این بیماری سرکش شود و در فازهای انتهایی که کاری از دست هیچ متخصصی برنمی‌آید و اقدامات پرستاری برای‌ آن قابل انجام نیست، مراجعه ‌کنند. در این مراحل خیلی سخت می‌شود بیماران را بازگرداند.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: اکنون در سطح کشور افراد جوان زیر ۴۰ سال بسیار زیادی داریم که چون در ابتدای ظهور بیماری آن را سبک گرفتند، از دستشان می‌دهیم.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایطی که الان در شهرستان وجود دارد و وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، نمی‌توان انتظار بهبود شرایط را داشت. تا زمانی که محدودیت‌ها اعمال نشود، باید شاهد درگیر شدن بیشتر و روند صعودی بیماری باشیم.

مشارموحد اظهار کرد: در حال حاضر بیمارانی داریم که نیازمند بستری هستند ولی به دلیل کمبود تخت نمی‌توانیم آن‌ها را بستری کنیم؛ به همین علت در منزل ‌پایش می‌کنیم.

مراکز تجمعی در شهرستان همچنان فعال هستند

وی بیان کرد: شرایط اصلا مناسب نیست. مراکز تجمعی در شهرستان همچنان فعال است و تعداد بسیاری از مردم در این مراکز رفت و آمد دارند و هیچ ترسی از این ویروس و عوارض آن ندارند.

وی گفت: در حال حاضر ۵۲۰ تخت فعال بیمارستانی داریم که ظرفیت تمام آن‌ها تکمیل است. اکنون نزدیک به ۲۲۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های شهرستان بستری هستند و این حداقل آماری هست که ارائه می‌دهیم.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به اینکه ۵۰ درصد ظرفیت تخت‌های نیشابور به بیماران کرونا اختصاص پیدا کرده، عنوان کرد: تمام بیماران شهرستان اعم از اطفال، زنان، زایمان، جراحی‌ها، حوادث ترافیکی و تصادفات داخلی و... فقط با یک بیمارستان دیگر پوشش داده می‌شود که مشکلات بسیاری را برای ما به وجود آورده است.

وی عنوان کرد: سبزوار ۵ بیمارستان داخل شهری و دو بیمارستان داخل شهرستان‌های اطراف دارد که شرایط را خیلی برای‌شان مهیاتر می‌کند ولی ما به علت کمبود تختی که در سطح شهرستان از گذشته داشتیم، از نظر درصد اشغال تخت وضعیت مطلوبی نداریم؛ به طوری که از یک ماه قبل درصد اشغال تخت در کل بیمارستان‌ها بالای ۸۵ درصد است.

۲۰درصد کادر درمان درگیر ویروس کرونا هستند

مشارموحد تصریح کرد: آمارها و وضعیت فعلی موجب خستگی مفرط و کاهش انگیزه‌ کادر درمان و پزشکی این بیمارستان‌ها شده و از سویی موجی که در مثبت شدن تست همکاران کادر درمان ایجاد شده، جزو مهم‌ترین دغدغه‌های ماست. در حال حاضر حدود ۲۰ درصد کادر درمان درگیر ویروس کرونا بوده و حتی برخی مجددا به این ویروس منحوس مبتلا شدند که نیازمند قرنطینه هستند.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: برخی از کادر درمان با وجود اینکه تست مثبت هستند اما حال عمومی بهتری دارند در داخل بخش‌ها بالای سر بیمارانی که کووید مثبت هستند، به فعالیت خود ادامه می‌دهند و به نوعی با از خود گذشتگی ارائه خدمت می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha