• دوشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99081912121
  • خبرنگار : 50046

تشدید درد معده با مصرف نوشیدنی های کافئین دار

تشدید درد معده با مصرف نوشیدنی های کافئین دار

ایسنا/خراسان شمالی مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: درد معده با مصرف نوشیدنی های کافئین دار تشدید می شود.

انیسه وطن دوست در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: مصرف غذاهای چرب، فست فودها نظیر پیتزا، سوسیس، ژامبون، کالباس، سیب زمینی سرخ شده و ... سبب طولانی شدن مدت هضم شده و سفتی و انقباض روده ها را نیز به همراه دارد.

وی افزود: غذاهای چرب ممکن است همچنین باعث بدتر شدن سیستم گوارشی و ایجادعوارض در برخی افراد نظیر  نفخ، درد و یبوست و اسهال شود .

وی مصرف بیش از حد لبنیات را در بروز اسپاسم معده موثر دانست و اظهار داشت: برخی افراد به میزان کافی آنزیم لاکتاز برای هضم ندارند و با مصرف آن  دچار درد معده، نفخ و تهوع  می شوند، بنابراین بهتر است در موارد شناخته شده آن مصرف غذاهای لبنی از برنامه روزانه حذف شود.

وی تاکید کرد: افرادی که درد معده دارند، باید از مصرف شکلات، کاکائو، نسکافه، قهوه و چای خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: کافئین اثرات ادرارآور دارد و زمینه تکرر ادرار را فراهم می آورد و فرد را بیش از پیش در معرض کم آبی قرار می دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha