• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۳۹۹ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99090503642
  • منبع : نمایندگی گیلان

راهی شدن زودهنگام مرغ ها به کشتارگاه دستاورد گرانی نهاده

راهی شدن زودهنگام مرغ ها به کشتارگاه دستاورد گرانی نهاده

ایسنا/گیلان نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران کشور گفت: گرانی نهاده ها موجب شده است که مرغداران مجبور شوند، مرغ ها را چند روزی زودتر به کشتارگاه بفرستند.

حبیب اسدالله‌نژاد در گفت و گو با ایسنا در خصوص کمبود و گرانی مرغ در بازار گفت: از ماه‌های گذشته توسط کانون انجمن صنفی مرغداران کشور و سایر تشکل‌ها، برای تامین کامل نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تاکید کردیم که وضعیت نهاده‌های مورد نیاز مرغداران خوب نیست و باید تامین نهاده ها به میزان کافی صورت گیرد.

وی افزود: اما در نهایت تامین نهاده‌ها به اندازه کافی صورت نگرفت و شاهد افزایش قیمت مرغ در کشور شدیم.

اسدالله‌نژاد ادامه داد: طبق آخرین مصوبه دولت قیمت سویا ۳۲۰۰ تعیین شد، این درحالیست که سویا در بازار ۱۶ هزار تومان شده است و قیمت مصوب ذرت ۱۸۵۰ توان بوده که در بازار به قیمت ۳۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد و چون نهاده‌ها با قیمت مصوب در بازار نبود مرغدران ناچار به خرید نهاده از بازار شدند و این امر هزینه تولید مرغ را افزایش داد.

وی تصریح کرد: دولت در انجام تکلیف خود برای تامین نهاده‌های مرغداران به قیمت مصوب فقط ۵۰ درصد از نهاده مورد نیاز مرغداران را تامین کرد.

اسدالله نژاد اظهار کرد: در تعریف سامانه بازاریاب برای نهاده‌های مرغداری میزان مورد نیاز را  ۴ کیلوگرم تعیین کردند این در حالیست که ۴ و نیم کیلوگرم نهاده نیاز مرغداران بود.

وی تصریح کرد: عملا سهیمه مرغداران به میزان ۵۵ درصد تامین شد و با تاخیر زیاد به دست مرغدارن رسید و زمانی که به دست مرغداران رسید، دوره پرورش مرغ تمام شده بود و این امر انگیزه مرغداران را برای تولید از بین برد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران کشور خاطرنشان کرد: این کاهش انگیزه موجب شد که جوجه‌ریزی کاهش یابد و همچنین سن کشتار مرغ ‌از ۴۸ روز به ۴۳ روز برسد و این امر منجر به کاهش وزن هر مرغ به میزان ۳۵۰ گرم شد.

وی گفت: همچنین کاهش سن کشتار مرغ منجر شد که خروجی کشتار مرغ از متوسط۲۸۰۰ کیلوگرم به ۲۴۰۰ کیلوگرم برسد.

اسدالله نژاد ادامه داد: افزایش قیمت مرغ دو بخش دارد که یک بخش به دلیل افزایش قیمت تمام شده تولید مرغ است و بخش دیگر حباب است.

وی اضافه کرد: اگر سیاست دستوری این باشد که مرغداران مرغ را به قیمت مصوب بفروشند در غیر اینصورت از تامین نهاده خودداری خواهد شد، منجر به بستن درب واحدهای مرغداری و تعطیلی تولید می شود.

نایب کانون انجمن صنفی مرغداران کشور گفت: در حال حاضر با کمبود نسبی مرغ در بازار مواجه هستیم و این کمبود زمانی رفع خواهد شد، که نهاده‌ها با قیمت مصوب و میزان کافی در اختیار مرغداران قرار بگیرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha