• یکشنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99093022966
  • خبرنگار : 50040

غم انگیزترین صحنه های دوران دفاع مقدس برای پرستاران چه بود؟

غم انگیزترین صحنه های دوران دفاع مقدس برای پرستاران چه بود؟

ایسنا/گیلان یک بهورز گیلانی دوران دفاع مقدس گفت: زمانی که رزمندگان بر اثر شدت جراحات ناشی از عملیات ها شهید می شدند، یکی از غم انگیزترین صحنه ها برای پرستاران بود و بارها گریه های پرستاران را در پشت قرارگاه دیدم.

معصومه بنی مهد در گفت وگو با ایسنا، از خاطرات روزهای جنگ گفت و اظهار کرد: مهرماه سال ۶۶ به صورت داوطلبانه به جبهه اعزام شدم تا در پشت خط مقدم در کنار کادر درمان و امداد و نجات خدمت رسانی کنم.

وی با بیان اینکه در آن زمان دوره های امداد و نجات و کمک های اولیه هلال احمر را دیده بودم و علاقمند به فعالیت های جهادی داوطلبانه بودم، افزود: از دوران نوجوانی بسیجی بودم و همواره در فعالیت های عام المنفعه شرکت می کردم.

این امدادگر گیلانی دفاع مقدس، با اشاره به حضور خود در قرارگاه منطقه هویزه، خاطرنشان کرد: شاهد زحمات کادر درمان برای رسیدگی به مجروحان بودم و زمانی که رزمندگان بر اثر شدت جراحات ناشی از عملیات ها شهید می شدند، یکی از غم انگیزترین صحنه ها برای پرستاران بود و بارها گریه های پرستاران را در پشت قرارگاه دیدم.

بنی مهد، که خود از جانبازان ۲۰ درصد دوران دفاع مقدس است، روزهای کرونایی را یادآور تلاش های پزشکان و پرستاران دوران دفاع مقدس برای نجات جان رزمندگان دانست و خاطرنشان کرد: آن روزها فداکاری و از خود گذشتگی برای پیروزی کشور در جنگ موج می زد و امروز نیز کادر درمان ما با همان روحیه در جنگ با کرونا پیروز خواهند شد.

وی با بیان اینکه از سال ۶۷ فعالیت خودم را به عنوان بهورز در عرصه بهداشت و درمان آغاز کردم، گفت: ۳۲ سال سابقه بهورزی دارم و حدود یک سال است که از بازنشستگی ام می گذرد.

این بهورز بازنشسته رودسری، دلیل مجروحیت خود را آسیب دیدن حین کمک به پرستاران قرارگاه هویزه دانست و تصریح کرد: غروب سنگرها برای کادر درمان خیلی دلگیر بود، به ویژه زمانی که شهید می آوردند. امروز نیز شهدای عرصه سلامت همان کار شهدای دفاع مقدس را می کنند و برای این مردم جان خودشان را کف دست گرفته اند.

بنی مهد، با بیان اینکه شهدا مقابل گلوله های دشمن سینه سپر کردند، یادآور شد: ویروس کرونا نیز یک دشمن است و پرستاران و بهورزان و امدادگران امروز همانند روزهای دفاع مقدس، برای نجات جان مردم از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.

وی با اشاره به سابقه فعالیت خود به عنوان بهورز در دوره های غربالگری، تصریح کرد: جنگ تمام شد و ملت ایران به برکت خون های پاک شهدا دشمن را به عقب راندند، اما کار کادر بهداشت و درمان تمام نشده بود و عرصه جدید خدمت رسانی را آغاز کردیم.

این امدادگر دوران دفاع مقدس، با بیان اینکه طرح غربالگری کرونایی بسیار شباهت به بیماریابی های بهورزان دارد، اضافه کرد: در آن زمان به عنوان بهورز خانه به خانه مردم می رفتم و علاوه بر شناسایی بیماران خاص، نکات بهداشتی و پیشگیرانه از بسیاری از بیماری های شایع آن زمان را در اختیارشان قرار می دادم.

بنی مهد، ۵۶ ساله که مادر دو دختر است، نسبت به پایان کرونا در آینده نزدیک اظهار امیدواری کرد و گفت: کادر بهداشت و درمان کشور عرصه مبارزه با کرونا را مانند دوران جنگ تحمیلی مقدس می دانند و برای صیانت از سلامتی مردم حاضرند از هستی خود بگذرند و این مهم را تاکنون ثابت کرده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha