• پنجشنبه / ۴ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99100403064
  • منبع : نمایندگی سمنان

توسعه زنجیره‌های تولید با کمک واحدهای دانش‌بنیان

توزیع 6000 بسته معیشتی سازمان اوقاف در طرح سردار سلیمانی

توزیع 6000 بسته معیشتی سازمان اوقاف در طرح سردار سلیمانی

ایسنا/سمنان رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه از توزیع 6000 بسته معیشتی از سوی این سازمان در قالب طرح سردار سلیمانی خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی در پایان سفر یک روزه خود به استان سمنان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در استان سمنان نیز از زمان شیوع کرونا تا کنون بالغ بر پنج میلیارد تومان در زمینه کمک به اسیب دیدگان و مقابله با کرونا هزینه شده است، اظهار کرد: در طرح شهید سلیمانی در مجموع ۶ هزار بسته معیشتی که ارزش هر بسته حدود ۳۰۰ هزار تومان بوده تهیه و بین نیازمندان و آسیب دیدگان کرونا توزیع شده است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: توسعه زنجیره های تولید یکی از اولویت های سازمان اوقاف و امور خیریه است و در این زمینه تلاش خواهد شد با استفاده از شیوه های دانش بنیان این مهم را در مجموعه های اوقافی محقق سازیم.
وی با اشاره به هدف خود از سفر به استان سمنان، اضافه کرد: هدف این سفر بازدید از دو مجموعه زنجیره تولید بود که یکی در دامغان قرار دارد و مجموعه زراعت و دامپروری و باغداری تولید پسته هست که برای بهینه سازی آبیاری و توسعه زراعت در آن بحث شد و انشاالله پیشرفت خوبی خواهد داشت.
وی افزود: در این سفر از مجموعه دیگری که توانمندی زیادی دارد و احتمال مشارکت مجموعه اوقاف با آن زیاد است را هم بازدید کردیم و امیدواریم بتوانیم با توسعه این زنجیره‌ها کمک شایانی به مجموعه استان بکنیم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات اساسی وقف و آنچه مجموعه در سطح کشور اوقاف وظیفه خود می داند که انجام بدهد، لبیک به پیام مقام معظم رهبری است و همانگونه که استحضار دارید مقام معظم رهبری امسال فرمودند باید جهش تولید صورت بگیرد و در سنوات ماضی و در گذشته فرمودند ما باید با افزایش تولید ملی از تحریم ها گذر کنیم.
وی با اشاره به ورود سازمان اوقاف و امور خیریه به مشارکت در فعالیت های دانش بنیان اظهار کرد: به نظر می‌رسد گره خوردن تولید ما با دانش و کیفی سازی محصولات و رفع نیازهای داخلی توسط دانش دانشمندان، جوانان و دانشجویان کشور و گره خوردن اقتصاد مولد با دانش می‌تواند راه خیلی خوبی برای برون‌رفت از مشکلات تولید و اقتصاد باشد.
حجت الاسلام و المسلمین خاموشی از بهره گیری از ظرفیت واحدهای دانش بنیان توسط این سازمان خبر داد و خاطرنشان کرد: معاونت بهره وری سازمان اوقاف و امور خیریه چالش‌های موجود را شناسایی می کند و بعد پیشنهادهای شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع آن چالش‌ها را جمع آوری و بررسی می کند.
وی از تلاش برای تولید نیازهای داخلی خبر داد و افزود: به دنبال این هستیم که اگر محصولی منحصراً از خارج وارد می‌شود برای تولید آن در داخل تلاش کنیم به عنوان مثال مجموعه ای تولید تجهیزات پزشکی عمل قلب باز را پیشنهاد داده و یا شرکتی دیگری تولید تجهیزات پزشکی و اینپلنت ها را پیشنهاد داده است و لذا سازمان به دنبال حمایت از اینگونه تولیدات است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه عنوان کرد: در این مبحث اگر آن مجموعه توانایی تولید و تکثیر آن محصول را داشته باشد، سعی می کنیم که به آنها کمک کنیم و معاونت بهره وری ما با هماهنگی معاون فناوری رئیس جمهور و دیگر نهادهای دخیل، در این قسمت همکاری خوبی دارند.
وی با بیان اینکه شرکت هایی با ما وارد قرارداد شده‌اند گفت: موقوفات عمدتاً در این پروژه ها از طریق سرمایه گذاری و پشتیبانی، مشارکت می‌کنند. امیدواریم که حرکت در این مسیر را با همکاری همه مردم و تبعیت از رهبر انقلاب خوب طی کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین خاموشی بیان کرد: یکی از محوری ترین کارهای سازمان اوقاف و امور خیریه رسیدگی به وضع معیشتی مردم در ایام کرونایی بوده و از ابتدای شروع این عارضه در اجتماع تا به امروز بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار بسته‌معیشتی در سطح کشور تهیه و بین نیازمندان توریع شده است.
وی با اشاره به اینکه در استان سمنان نیز از زمان شیوع کرونا تا کنون بالغ بر پنج میلیارد تومان در زمینه کمک به اسیب دیدگان و مقابله با کرونا هزینه شده است، افزود: در طرح شهید سلیمانی در مجموع ۶ هزار بسته معیشتی که ارزش هر بسته حدود ۳۰۰ هزار تومان بوده تهیه و بین نیازمندان و آسیب دیدگان کرونا توزیع شده است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد:  بقاع متبرکه، نذورات مردم، موقوفاتی که نیات آنها منطبق با اطعام هست و تبرعات عام با مشارکت مردم در اینجا عملیات مساوات را داشتند و انشاالله این اقدام تا زمان سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ادامه پیدا خواهد کرد و بعد از آن هم تا زمانی که این ویروس از جامعه پاک شود این طرح ها ادامه خواهد داشت.
وی عنوان کرد: بیشتر موقوفات ما زمین های کشاورزی است که زیر بار تولید هستند.
انتهای پیام/
با تقدیم احترام
بهنام مطلبی
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی   

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

سلام به خدا که دورغ من دختر نامزد دارم ولی نمی تونم جهیزیه بخرم به هر در زدم بسته بود اگر راست دست من بگیرید

avatar

سلام به خدا که دورغ من دختر نامزد دارم ولی نمی تونم جهیزیه بخرم به هر در زدم بسته بود اگر راست دست من بگیرید