• شنبه / ۱۳ دی ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99101309110
  • منبع : بوشهر

دومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور به ایستگاه آخر رسید

دومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور به ایستگاه آخر رسید

ایسنا/بوشهر دومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور -جایزه مستقل غزل- در آیینی مجازی با معرفی برگزیدگان این دوره به کار خود پایان داد.

دبیر دومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور در این آیین گفت: با توجه به پاندمی ویروس کرونا در کشور و به‌تبع در استان بوشهر، آیین پایانی این رویداد به‌دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به‌صورت مجازی برگزار شد و ما در این دوره نتوانستیم به‌ صورت حضوری پذیرای شاعران، منتقدان و پژوهشگران مطرح کشور باشیم.

حسن فرهادی در ادامه با اشاره به مهم‌ترین اهداف برگزاری این جایزه ملی ادبی تصریح کرد: این جایزه در وهله اول با هدف زنده نگهداشتن نام و یاد دکتر حسین جلال‌پور، غزلسرای فقید جنوب کشور برگزار می‌شود که در غزل راه و رسم نویی را بنیان گذاشت و افزون بر این، در زمینه پژوهش نیز با سبک و سیاقی منحصربه‌فرد به تالیف آثار ارزنده‌ای همت ورزید. از دیگر اهداف این رویداد همچنین می‌توان به شناسایی استعدادهای تازه‌نفس و جدید در حوزه غزل و تقویت بنیه غزل پیشرو و آوانگارد اشاره کرد.

وی افزود: در مجموع ۵۷۵ اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور ارسال شد که به تفکیک در بخش غزل‌ ۴۸۸ اثر از ۱۱۷ غزل‌سرا، در بخش کتاب غزل ۶۴ مجموعه‌غزل و در بخش پژوهش ۲۳ مقاله پژوهشی دریافت شد.

دبیر دومین جایزه ملی غزل جایزه حسین جلال‌پور ادامه داد: همان‌طور که پیش از این اشاره شد در این دوره همانند تمامی جوایز معتبر ملی و بین‌المللی نشان جایزه در هر بخش تنها به یک نفر تعلق می‌گیرد. البته به تمامی نامزدهای بخش نهایی لوح یادبود و هدیه اهدا خواهد شد.

فرهادی خاطرنشان کرد: در بخش پژوهش با رای هیات داوران (متشکل از اسماعیل امینی، رضا معتمد و قربان ولئی) اثر پژوهشی مهرداد زارعی با عنوان «غزل فرم؛ ریشه‌ها و ویژگی‌ها» به‌عنوان اثر برگزیده این بخش معرفی شد.

به گفته دبیر دومین جایزه ملی غزل جایزه حسین جلال‌پور، هیات داوران بخش غزل و مجموعه‌غزل‌های منتشر شده (شامل طاهره خنیا، صالح سجادی، حسن صادقی‌پناه، مجید معارف‌وند و حمیدرضا وطن‌خواه) در بخش غزل، اثر ساجده جبارپور ماسوله و در بخش مجموعه‌ غزل‌های منتشرشده، «جزیره‌ی لیلی» سروده زینب چوقادی (نشر فصل پنجم) را به‌عنوان آثار برگزیده معرفی کردند.

فرهادی در پایان یادآور شد: هیچ نهاد دولتی یا خصوصی از این رویداد معتبر ملی حمایت مالی نکرد. البته خود ما هم تاکید داشتیم که استقلال جایزه حفظ شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha