علی قربانی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: وقوع حادثه آتشسوزی در مدرسه کانکسی سردشت دزفول باید برای همه درس باشد که ابتدا علت وقوع حادثه مشخص شود، پس از آن اظهارنظرها انجام شود. با توجه به اینکه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس یک سیستم مهندسی است از بدو وقوع حادثه هیچگونه اظهارنظری نکرده است.
وی افزود: برای بررسی علت وقوع حادثه دو تیم کارشناسی آتشنشانی به محل اعزام شد و دلایل وقوع حادثه بررسی شد. نظرات کارشناسی شده روز گذشته به صورت محرمانه برای فرمانداری دزفول ارسال و امروز از طریق ستاد مدیریت بحران استان در خصوص علت وقوع حادثه اطلاعرسانی شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای آموزش و پرورش ۳۱۱ کلاس کانکسی از شهرها و روستاهای سطح استان جمعآوری شد و ما جزو اولین استانهایی بودیم که در سه سال گذشته ۴۵ میلیارد تومان برای برداشتن کلاسهای کانکسی هزینه کردیم و به جای این کانکسها کلاس درس احداث شد.
قربانی بیان کرد: بر اساس تصمیم شورای آموزش و پرورش، کانکسهای جمعآوری شده جایگزین مدارس کپری و چادری شدند. علت این جایگزینی کوچرو بودن عشایر است، چون احداث ساختمان با توجه به کوچرو بودن عشایر باعث میشود پس از مدتی ساختمان بلااستفاده بماند. در راستای این تصمیم کارشناسی شده آموزش و ، در حال انجام این کار هستیم.
وی در پایان افزود: کانکس سوخته نیز از ۱۳ سال پیش به این منطقه که بسیار صعبالعبور است منتقل شده است. تعداد خانوار این روستا هفت تا هشت خانوار هستند و پنج دانشآموز در این روستا تحصیل میکنند. حادثه رخ داده در کانکس محل استراحت معلمان بوده و کلاس درس نیست. پس از رخدادن این اتفاق چند خیر مدرسهساز اعلام آمادگی کردند که در این منطقه یک مدرسه یک کلاسه احداث کنند و تا هفته آینده عملیات اجرایی ساخت این مدرسه آغاز خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات