• شنبه / ۲ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 99120200887
  • خبرنگار : 71062

دومین همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلانی برگزار می‌شود

دومین همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلانی برگزار می‌شود

دومین همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی، اردیبهشت سال آینده برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر خرمشاد دبیر کمیته علمی دومین همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی امروز در یک نشست خبری با اعلام این خبر گفت:محورهای این همایش از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی استخراج شده است و ۵۹ زیرمجموعه دارد.

وی ادامه داد:ماهیت و ویژگی‌های انقلاب اسلامی،دستاوردهای داخلی و خارجی انقلاب اسلامی و تحقق تمدن نوین اسلامی محورهای این همایش هستند.

خرمشاد اظهار کرد:تلاش کرده‌ایم در این همایش از کلی گویی پرهیز کنیم.

کاظم‌زاده مدیر اجرایی دومین همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی نیز در بخش دیگر این نشست گفت:تاکنون آن طور که باید انقلاب اسلامی معرفی نشده است و در این همایش تلاش می کنیم انقلاب اسلامی را مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی معرفی کنیم. در این راستا ۱۷ دانشگاه و مرکز پژوهشی ما را یاری می‌کنند.

وی اعلام کرد:دبیرخانه همایش آماده دریافت مقالات علاقه‌مندان در موضوع محورهای همایش است و علاقه‌مندان می‌توانند تا ۳۰ فروردین سال ۱۴۰۰ آثار خود را ارسال کنند.

به گفته کاظم‌زاده،دومین همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی۲۸ اردیبهشت سال آینده برگزار و درآن از ۱۵ پژوهشگر برتر تجلیل خواهد شد.

در پایان این نشست خبری از پوستر دومین همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha